VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Om att vara snäll…

”In a world where you can be anything – be kind!”

ÄLSKAR det citatet!

SNÄLL har alltid varit ett ledord för mig. Kommer ihåg när jag började gymnasiet och hade en Filippa K tröja på mig första dagen. Skitsnygg tyckte jag! Var dock tydligen helt fel taktik för att bli omtyckt av ett tjejgäng på skolan, som innan de kände mig kallade mig för ”Filippa K tönten”.

Jag kunde gjort motstånd. Jag kunde sagt något elakt tillbaks. Men jag fortsatte att vara snäll. Jag vill ändå tro på att snällheten segrar i slutändan. När de väl lärde känna mig så var deras första kommentar ”men, hon är ju SNÄLL!”.

Japp, trots Filippa K tröja. Trots att jag tar plats. Trots att jag vågar ta för mig. Så trampar jag inte på andra människor. Så är jag alltid snäll…

Att vara snäll är coolt tycker jag!

In a world where you can be anything – be kind!❤️

Kram Annika


Kommentarer


 1. Jessica Timle 5 oktober, 2018 on 04:36 Svara

  Hej Annika!
  Det har varit ett av mina ledord i livet också. Något som jag försökt lära mina barn också.
  Mitt motto jar alltid varit ” Bemöt andra som du själv önskar bli bemött”. En del utnyttjar det och en del liksom i ditt fall tänker om och ser med nya ögon.
  Fortsätt vara den inspiratör du är😊! Tack🤗!

  • Annika Sjöö 5 oktober, 2018 on 17:08 Svara

   Tack fina du!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna