VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mandelpannkakor med kokosgrädde och bär!

Foto: Lee Kearney
Matstylist: Louise Ljung

 

MANDELPANNKAKOR (ca 8 st medelstora)

3 dl mandelmjöl
5 ägg
1 msk fiberhusk
3 dl mandelmjölk
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljpulver
1 tsk honung
1 krm havssalt
3 msk smält Cocosa Pure kokosolja

Mixa alla ingredienser förutom bakpulver i en matberedare. Häll i bakpulver och mixa snabbt igen. Stek till gyllenbruna pannkakor på medelhög värme i rikligt med neutral kokosolja.

Servera med kokosgrädde och färska bär! Jag använder Garants krämiga kokosmjölk som har en perfekt konsistens när den är kyld.

Ät och njuuuuut!

Kram Annika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna