TORSK- & RÄKSOPPA 4 portioner
INGREDIENSER:
300 g torskfilé
300 g skalade räkor
500 ml kokosmjölk
1 dl mandelmjölk
1 rödlök
3 vitlöksklyftor
1 dl soltorkade tomater
0,5 dl tomatpuré havssalt
svartpeppar
GÖR SÅ HÄR:
Skiva torsk i små fyrkantiga bitar. Hacka lök och vitlöksklyftor och fräs i en kastrull i smakfri kokosolja i ca 5 minuter. Mixa soltorkade tomater, kokosmjölk, mandelmjölk och tomatpuré i en matberedare. Blanda allt i en kastrull. Salta och peppra och koka ca 5 minuter. Vänd ner torsk ca 1 minut innan servering och toppa soppan med räkor.
Söker du fler liknande recept?
Det här lät riktigt, riktigt gott. Ska absolut göra det till middag på fredag.

Nu ska jag leta vidare efter ett gott bröd till.