VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Receptfilm jordgubbs – och mangobowl!

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_video link=”https://vimeo.com/261115414″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Receptfilm i samarbete med Cocosa

Jordgubbs – och mangobowl!

1 dl skivad och fryst mango
1 dl frysta och skivade jordgubbar
0,5 dl krämig kokosmjölk
2 tsk  Cocosa MCT olja

GÖR SÅ HÄR:

Mixa alla ingredienser i en matberedare. Toppa din bowl med exempelvis färska jordgubbar.

Ät och njut![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna