VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Havskräftor i påsk!

Foto: Lee Kearney
Matstylist: Louise Ljung

 

Varför inte servera havskräftor till påsk? Alltid lika gott!!!

Förrätt till 4 pers:

  • 8 kokta havskräftor
  • 75 g neutral kokosolja eller smör
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2 msk hackad persilja
  • Havssalt
  • Valfritt – riven parmesan

Sätt ugnen på 250 grader. Skär kräftorna på mitten på längden. Lägg dem på en plåt.

Mixa smör/kokosolja, men pressad vitlök, havssalt och persilja. Smeta på över kräftorna. Strö över parmesan.

Ställ in i ugnen i 5 min. Servera direkt!

Receptet är från min senaste kokbok MATIVATION!

Kram Annika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna