VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det perfekta försnackset till middagen!

(I samarbete med FINN CRISP)

Hej!

Det här ”försnackset” gör alltid succé när vi har vänner hemma på middag! Det är supergott och så enkelt att tillaga!

Nu har jag dessutom gjort det på FINN CRISPS två nya knäckebröd som är bakade med krispig råg som bas och smaksatt med rotfrukter och frön. Beet Boost är bakad med rödbeta och ingefära, samt toppad med chiafrön. Brödets rågbas ger en tyngd åt smaken samtidigt som grönsakerna adderar en lätt sötma.

Carrot Crunch är bakad med morot och toppad med krossade pumpafrön. Brödet har en krispig rågbas som ger tyngd åt smaken, kombinerat med en lätt sötma från morötterna. Rutmönstret på brödets ovansida ger dessutom brödet en extra luftig och krispig textur.

Dessa två produkter är helt nya på marknaden och skiljer sig från FINN CRISP original (som jag också i och för sig tycker är kanon) och passar utmärkt till mitt recept nedan!

Knäckepizza (4 personer)

  • 4 skivor Beet Boost eller Carrot Crunch
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl riven mozzarella
  • ca 0,5 dl crème fraiche (jag använder laktosfri)
  • ca 3 msk löjrom eller stenbitsrom
  • ca 3 msk hackad gräslök

Sätt ugnen på 200 grader. Bred lite olivolja över knäckebröden. Strö över mozzarellan. Lägg knäckebröden på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ca 10 min. Toppa med crème fraîche, löjrom/stenbitsrom och gräslök.

Ät och njut!

Kramar Annika


Kommentarer


  1. s 18 februari, 2018 on 19:44 Svara

    hur kan du rekommendera dem? förespråkar du inte glutenfritt?!

    • Annika Sjöö 19 februari, 2018 on 10:19 Svara

      Nej, jag äter inte enbart glutenfritt. Jag kör ca 80/20 och jag aktiva val när jag vill. Som denna!
      Med vänlig hälsning, Annika Sjöö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna