Hej!
Så här på kladdkakans dag vill jag ju såklart tipsa om dessa ljuvliga kladdmuffins! Dessutom socker – och glutenfria. Faktum var att jag bakade dem idag helt utan att veta att det var kladdkakans dag! Ödet typ😉
12 st:
10 urkärnade dadlar
2 dl mandelmjöl
1 dl kokoschips eller flingor
0,5 dl smält kokosolja (Cocosa)
1 msk honung
3 msk kakao
2 tsk vaniljpulver
3 ägg
1 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175 grader. Mixa dadlar, mandelmjöl och kokoschips i en matberedare. Tillsätt kokosolja, honung, kakao och vaniljpulver och mixa igen. Knäck i äggen och mixa ordentligt. Häll ner bakpulver och mixa snabbt. Klicka ut i muffinsformar och grädda i 7 min. Ställ in i kylen 1 h innan servering.
Kram Annika
Kommentera