VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Träningssvackor…


Det finns inga misslyckanden!

Ibland kommer träningssvackorna. Så är det. De kommer för oss alla! Vad gör du då? Ibland kanske du tränar ändå bara för att du vet att det är bra för dig?

Men om du inte tränat på ett tag eller hoppat över några inplanerade pass så är det lätt att klanka ner på sig själv och tänka ”det är ändå kört så jag kan lika gärna strunta i att träna i dag också”. Det blir som en nedåtgående spiral, som inte medför något gott. 

Men jag tycker du ska ha med i beräkningen att du inte kan vara på topp jämt. Och du kan ta dig tillbaka!Det är bara att köra i gång igen med träningen, och igen, och igen! Och rätt vad det är har det blivit en vana som du inte vill vara utan! 

Precis som med mycket annat i livet.

Kram Annika


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna