VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Behöver hälsosam mat vara tråkig och krånglig?

annikasjoo_header_desktop 5

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]

Hej!

Två frågor jag ofta får när det gäller matlagning och kost är om maten jag lagar är tråkig? eller om den är krånglig?
Mitt svar på båda dessa frågor är: verkligen inte!

Jag har alltid älskat mat. Jag har så länge jag kan minnas också älskat att laga mat och för mig är mat viktigt! Det är viktigt att mat smakar gott och att jag i lugn och ro kan äta den. Jag är inte den personen som skulle kunna äta vad som helst bara för att det är bra eller äta samma maträtt flera dagar i veckan bara för att det är enkelt. Nej, jag vill verkligen kunna njuta av maten!

Men samtidigt är det också viktigt för mig att matlagning ( i alla fall den på veckodagar) ska vara enkel! Att den inte ska ta för lång tid att tillaga och att den inte ska innehålla 100 olika ingredienser:-) DÅ blir den ju krånglig.

När jag pratar om hälsosam mat så menar jag mat som i alla fall har gjort stora skillnader för min hälsa! Som har hjälpt mig bli fri från magproblem, gjort mig piggare och gladare och minskat mitt sötsug och förbättrat min sömn. Den här maten har också förbättrat min form och minskat mina PMS-besvär.

Eftersom jag har upplevt alla dessa positiva hälsoeffekter så har jag i kombination med mitt stora matintresse också velat sprida detta vidare via mina två kokböcker![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_gallery type=”flexslider_style” images=”20104,20103,20102,20101,19471″ onclick=”link_no”][vc_column_text]Båda min kokböcker innehåller enkla rätter som inte tar särskilt lång tid att tillaga och som är hälsosamma! Det är varken krångligt att tillaga dem eller tråkigt att äta dem. Det är god och näringsrik mat som gör gott för dig och din kropp![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_video link=”https://vimeo.com/151632346″][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Så kontentan av det här inlägget:

Hälsosam mat behöver inte vara krånglig. Hälsosam mat behöver inte vara tråkig. Hälsosam mat kan till och med vidga dina gastronomiska vyer och ge dig ny inspiration i köket. Testa själv!

Kramar Annika[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna