VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Partypodden!


Nytt avsnitt ute nu! 

”Partypodden!”

 I sista avsnittet innan sommaruppehållet pratar vi sömnkonstellationer, festande tanter och natural born strippers. Åsa konstaterar att kvävning är en okej anledning att avbryta någon och Annika gör business med grannarna!

Lyssna här!

OBS – I juli tar vi sommarledigt, men längtar såklart redan tills vi hörs igen. Närmare bestämt den 1 augusti! Trevlig sommar! Vi finns på iTunes, Soundcloud och i appen Podcaster. 

Kram


Kommentarer


  1. Why B? 29 juni, 2016 on 10:15 Svara

    Roliga ni är! I loved it!

    förresten! Ett tips till alla oss som gillar att träna men inte vill slösa pengar på träningsprylar. Hittat ett ställe där man gör undersökningar som ger poäng som man sedan kan byta ut mot märkesgrejer helt gratis. Craft t.ex. Man kan även köpa Le Creuset, KitchenAid m.m. http://tinyurl.com/o622tyu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna