VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt lass med kokosolja!

Heej!

Dessa kokosoljor använder jag sedan ca 3 år tillbaka! Älskar dem!

Cocosa Extra Virgin (den gröna) är med smak och doft och har högt näringsinnehåll. Endast det färska, vita kokosnötköttet används i den kallpressade oljan. Genom en skonsam teknologi bevaras fettsyrorna, vitaminerna och mineralerna. Cocosa Extra Virgin kan användas som den är eller i smoothies, på brödet, i bakning och matlagning. Den tål en stektemperatur upp till 175 grader. Den är ekologisk.

Cocosa Pure (den bruna)  är en ekologisk kokosolja utan lukt och smak. Cocosa Pure är den optimala matoljan, utan smak och doft. Cocosa Pure framställs från färska, ekologiska kokosnötter som torkas under kontrollerade former innan oljan pressas ut. Därefter raffineras oljan skonsamt med hjälp av mekaniska processer. Cocosa Pure kan intas som den är eller användas i smoothies, på brödet och i matlagning. Cocosa Pure rekommenderas särskilt till stekning eftersom den tål upp till 235 grader utan att bli förstörd.

Cocosa MCT (den röda) består av mellanlånga fettsyror (Medium Chain Trigrycerids). Oljan kan avändas som ett kosttillskott men kan också med fördel användas i varma och kalla drycker, i maträtter, smoothies, shakes och salladsdressing. Lämpar sig inte för stekning – använd då i stället Cocosa Pure.

Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna