VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Resultat från The-plan!

Kära läsare!

Nu är vi inne på level 2 av The-plan och jag skulle gärna vilja dela med mig av ett brev jag fick av en deltagares fru! Nästa omgång av The-plan startar den 16 januari!

”Hej!

Jag måste bara få skriva till er.

Min man Krille är en av deltagarna som precis gått in i fas 2 av The Plan. 

Att han skulle testa detta var så klart mitt förslag, jag läste om detta på Annikas blogg. Dock var han mogen för en förändring, han ville verkligen komma igång med träningen och gärna ge sin kropp lite bättre bränsle än McD. Han hade redan bett mig om hjälp att förändra. För mig blev The Plan det perfekta verktyget för mig att hjälpa honom. Jag blev således hans coach och på-hejare och vi är ett bra lag! 

Själv har jag tränat aktivt i 4 år nu, mest Friskis men i somras blev jag även klar med Tjejklassikern. Så många gränser jag flyttat!

Min mat har varit medveten, mycket grönsaker och frukt, rena animaliska produkter och mycket GI-tänk. Så min mathållning har varit bättre än de flestas innan detta.

När så Krille skulle börja äta paleo så hängde jag på. Om detta skulle vara rimligt så behöver vi båda äta lika, tänka lika inför mat och handla lika i mataffären.

Med förväntningen att jag redan är pigg och kommer förmodligen inte bli mindre pigg så gav jag mig in i detta också.

4 veckor senare kan jag inte sluta le! Även min kropp har förändrats! Ett par kg lättare, några centimeter slankare både här och där. Men framför allt, PIGG! 

Jag har känslan av att min kropp tackar mig och gör precis det den är avsedd för. Jag har en typisk päronkropp med ridbyxlår (gillar shape-tights!) och gäddhäng.

Detta är så klart kvar och jag tycker det är ok men både lår och armar har blivit mindre degiga! Kroppen känns rejält deffad. WOW! 

Jag har i huvudsak tränat med det jag är van vid under dessa veckor men även hängt på Krille i några av hans pass.

I dag har jag vilodag och tänkte ta en halvtimmes promenad för att få luft och ljus. Men min kropp ville springa och ville inte sluta. Det blev 50 min löpning i stället. Det har jag aldrig varit med om, att kroppen vill, kan och orkar på det sättet.

Jag är förbluffad! Så här vill jag leva!

Att sen prinsen i mitt liv blivit både piggare och snyggare är ju grymt! Som sagt, jag kan inte sluta le!

 Tusen tack Annika, Åsa och Michael! Ni har verkligen kommit in precis rätt i vårt liv och upplägget i The Plan passar oss perfekt!

Även om vi själva gör jobbet så vill jag verkligen tacka er.

 Kram från Helene”


Kommentarer


  1. Eva Lindh 13 oktober, 2014 on 12:25 Svara

    Grymt jobbat !!! 🙂

  2. Eva Lindh 13 oktober, 2014 on 12:25 Svara

    Grymt jobbat !!! 🙂

  3. Lena 15 oktober, 2014 on 11:06 Svara

    Heja Krille och Helene

  4. Lena 15 oktober, 2014 on 11:06 Svara

    Heja Krille och Helene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna