VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Middagstipset!

IMG_0429.JPGHej!

Här kommer dagens middagstips – senapsmarinerad fläskfilé med bakad sötpotatis!

Du behöver till 2 portioner:
400 g fläskfilé
3 msk dijonsenap
2 sötpotatis

Sätt ugnen på 175 grader. Tvätta potatisarna och picka dem. Linda in dem var för sig i foliepapper. Ställ in i ugnen ca 80 min. När det har gått ca 50 min ställer du även in fläskfilén som du marinerat i dijonsenap. Använd en köttermometer och låt köttet nå ca 70 grader. Klart!

Kram Annika


Kommentarer


  1. Minus70kilo 16 september, 2014 on 21:14 Svara

    Detta ska absolut testas!

  2. Minus70kilo 16 september, 2014 on 21:14 Svara

    Detta ska absolut testas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna