VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sista dagen…..

Hej finisar,

Nu väntas Mattias snart hem, borde vara här vid 22 tiden. Jusitn kommer bli sååå glad i morgon när han vaknar.

I morgon jobbar jag sista dagen före jul och sedan blir det långledigt till den 2/1, åh jag hoppas på lite snö så att vi kan vara ute och leka. :)

Huset är fullt av tända ljus och jag har bänkat mig framför mitt favoritprogram Grand Designs på kanal 9. Har ni sett det? jag älskar det här programmet, par som bygger nytt eller bygger om smått omöjliga projekt. Ja är man intresserad av byggen och inredning är detta ett kul program ( det finns ju faktiskt inte så mycket bra att se oftast )

Hinner ni inte kolla nu finns flera avsnitt på Kanal 9 Play.

Grand Designs House

kevin-mccloud-grand-designs-image-3-846556381-1122636

the-wooden-house-from-channel-4s-grand-designs

watertower_2642473b

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna