VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur minns ni era barndoms jular ?

Hej finisar,

jag känner en förkylning komma smygande…….nyst ikväll, hostat lite och nu…fryser som sjutton. Det vore väl typiskt tills man blir ledig i jul :) Nej jag ska bemästra den med allt jag kan :)

Hur minns ni era barndoms jular???? jag har några saker som verkligen symboliserar min barndomsjular. Vår gran hemma….den var bara fyllde med hemgjorda saker, fina tomtar som mamma gjort, virkade hjärtan och snöstjärnor och hembakade pepparkakor där doften blandades med grandoften. Den perfekta kombinationen kan man tycka men då tyckte jag att vi hade den fulaste granen bland mina kompisar, jag drömde om att få ha glitter i granen och röda kulor…..ja tänka vad olika det är och hur det påverkar oss. Kulor har jag haft själv som vuxen man glitter är första gången jag sätter i granen i år för det ville Justin ha. Idag är granen från min barndom ett kärt minne och framförallt en minne av min mamma, hon gjorde dom mest perfekta pepparkakshjärtana med små kristyr pluppar och röda sidenband på. Åh vad jag önskar att hon fanns kvar hos mig <3 saknar dig mamma <3

Hos min mormor fanns det alltid fina jultavlor från Carl Larsson och Jenny Nyström, bara älskar alla dessa motiv…..

Carl_Larsson_Brita_as_Iduna

jennynystrom

original

Ja måna fina minnen och nästa år tror jag faktiskt att jag ska pynta granen som mamma gjorde.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna