VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Doftar mannen gott?

Hej finisar,

För ett tag sedan var jag och lärde mig lite om parfym och fick reda på att alla borde ha en doftgarderob, vilket när man säger det låter väldigt vettigt för man känner ju faktiskt för olika stilar varje dag. Inte bara på kläder utan även på dofter. Då jag vet att det även är en del män som kikar in här luktade jag även på en del herrdofter. Jag fastnade för två som jag tyckte lite extra om, kanske ett tips för dig som är man eller julklapp till mannen. Den första är Versaces nya doft Eros

KÄRLEK, PASSION, SKÖNHET OCH ÅTRÅ,
DESSA ÄR NYCKELORDEN FÖR VERSACES NYA HERRDOFT EROS.
VERSACE EROS ÄR EN DOFT FÖR EN STARK, PASSIONERAD MAN SOM ÄR
SIN EGEN ”MASTER IN COMMAND”

VE12_Edt 50ml_740008_2

Den andra jag fastnade för var Burberry Brit Rhythem
“Sexy and provocative, Brit Rhythm is inspired by the exhilaration and adrenaline of live music and the electric energy of the crowd.”

Toppnot: Basilika, Kardemumma, Enbär
Hjärtnot: Läder, Patchouli,styraxresin
Basnot: Cederträ, Tonkaböna

2013_BRIT_RHYTHM_MENS_EDT-50ml1

Vilken är din favorit herrdoft? tipsa gärna här…det är ju en populär julklapp :)
HÄR kan ni läsa inlägget om kvinnliga dofter


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna