VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pyntat och klart…

Hej finisar,

Hur har ni det???? här är allt bra och vi har hunnit med en hel del idag. Upp tidigt och iväg på allmänhetens skridskoåkning…….så kul Jusitn tycker det är ni när han kan åka bättre, vilken otrolig utveckling sedan hockeyskolan började. Han bara svischar över isen och vill knappt att jag åker med honom :)

Sedan bar det av hem och vi har faktiskt tagit fram julpyntet……jag tillhör dom som gillar pyntet bäst innan jul och när den är över vill jag gärna städa bort det fort……J var såklart väldigt ivrig att veckla ut granen……ja vi kör konstgjord gran numera. Lite tråkigt kanske men den står lite trångt och då är det lättast, och så slipper man alla barr :)

SAM_7905

J har en egen lite gran på sitt rum som han har pyntat. Perfekt för barnrummet med inbyggda lampor som går på batteri. Tror jag köpte den på Claes Olsson för 149 kr.

SAM_7902

I år kör vi vitt och silver i granen…..

SAM_7908

Tomtarna är också på plats och jag älskar att ta fram dom från min egna barndom. Tomtar från hemslöjden som min kära mamma köpt en gång. De symboliserar inte bara julen utan är också en påminnelse som mamma.

SAM_7924

SAM_7920

SAM_7921

Ja snart är söndagen slut och det återstår nu mest mys. Veckan som kommer innehåller en massa. Jobb, luciafirande, några stora beslut, julfest….. ja det blir spännande med andra ord :) Hur ser din vecka ut?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna