VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett välgörande besök…..

Hej finisar,

Idag är det full fart…….efter lämning bar det av till Stadsmissionens uppsamlingsställe. Hit kommer alla saker och sorteras och jag hade lite jag samlat ihop här hemma samt att jag var nyfiken på hur man jobbar nu när jag har en insamling till Stadsmissionens Unga Station. Stockholms Stadsmission driver en stor bredd av sociala verksamheter för både ung, gamla och hemlösa. Alla dessa verksamheter har behöv av olika saker och det är precis efter det som allt här sorteras…..en del går också vidare till deras Second Hand butiker.

SAM_7862

Söta Elin ser till att alla saker kommer till rätt ställe…..

SAM_7866

Ja det är en massa säker som hela tiden behövs och här gör man ett fantastiskt jobb, så kul och lärorikt att få kika bakom kulisserna och få mer förståelse. Varje dag har något nytt att erbjuda, det gillar jag. Tacksamma om ni klickar in på min insamling till Unga Station HÄR, många bäckar små <3

Igår var det en lycklig liten kille här hemma när det hängde ett paket från Skylanders på dörren. Julkalender och en massa pyssel, mitt i veckan. Vilken lycka :)

SAM_7851

SAM_7860


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna