VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hjälp mig att hjälpa!!!!

Tillsammans är vi starka!!!!

Julen står inför dörren och jag vet att många av er liksom mig tänker på dom som inte har det så bra som man själv har det. Jag tycker absolut inte att julen behöver betyda mängder av julklappar och att vi ska vältra oss i mat. Men det finns faktiskt även i vårt välfärdssamhälle dom som inte har råd att ge sina barn någonting extra just denna dag.

Jag har funderat på hur jag själv hade känt mig om jag satt i den situationen. Antagligen fruktansvärt illa till mods att just jag inte kunde ge mina barn något extra, att dom skulle behöva återvända till skolan och höra hur bra alla andra hade haft det……

I år tänkte jag inte bara tänka på det här utan även agera. Mitt mål är att här kunna samla in 5000 kr fram till den 24/12 till Julklappar till Unga Station. Pengarna från den här insamlingen kommer att gå till presentkort på mat, kläder, SL-kort, bio och leksaker, något som familjerna alltid är i behov av. Detta kommer inte minst att komma till användning på julafton när Unga Station firar jul med många av de familjerna.

Tillsammans är jag övertygad om att vi kan samla in dessa pengar och göra skillnad för ett antal familjer som just nu befinner sig i en ekonomisk otrygghet där det oftast är barnen som kommer i kläm. Tacksam för ert bidrag och dela gärna detta på era sociala kanaler. Tillsammans är vi starka!!!!! Klicka in HÄR om du vill hjälpa mig att hjälpa. Kram

2013-11 Loppi Stor&Liten-1044 AnnikaDuckmark

Foto Petra Kyllerman


Kommentarer


 1. SjungandeMamman 3 december, 2013 on 10:51 Svara

  Vilket fantastiskt initiativ! Jag håller fullständigt med om att julen inte ska handla om mängder med julklappar och överfulla julbord. Jag hade gärna bidragit till din insamling men saken är den att jag just nu håller i en väldigt snarlik insamling på min blogg. Pengarna som kommer in samt mitt eget bidrag ska jag förvandla till julklappar åt barn & ungdomar som firar jul hos Soppköket i Hbg och annars inte får några julklappar. Bara tanken på att vissa barn knappt får julmat eller någon liten klapp skär ju i hjärtat…

  Lycka till med din insamling!

  • annikaduckmark 3 december, 2013 on 11:10 Svara

   Hej,

   Men vad bar att du också har en insamling. Som jag skrev många bäckar små och det viktigaste tycker jag är att man agerar. Lycka till med ditt fina initiativ.

   Kram
   Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna