VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tävla om fina produkter från NUXE Paris

Hej finisar,

Nu är prinsen hemma igen och vi har myst hela dagen. Tror det var lite tårar i ögonen på oss båda när vi sågs. Vi slängde oss om varandras halsar och kramades och pussades, så mysigt att kanna den lilla kroppen i min famn igen. Allt är upp packat från resan och snart tvättat, härligt.

Och nu har jag laddat med en härlig tävling till er. Underbart härliga produkter från Nuxe Paris står på spel. NUXE använder naturens krafter för att göra din huden vacker…En perfekt julklapp eller kanske något till dig själv :)

Julasken från Nuxe innehåller:
1 st Creme Fraiche fuktcreme 30 ml (normal känslig hud, alla åldrar)
1 st olja Huile Prodigieuse 50 ml (ansikte, kropp och hår)
1 st Guldolja Huile Prodigieuse Or 10 ml

Värdet på asken är 555 kr.

SAM_7844

Såhär gör du för att delta…..

I genomsnitt 80% av ingredienserna har naturligt ursprung och härstammar från farmakopi och gamla medicinaltraditioner från hela världen. Dessa aktiva ingredienser är ofta helt exklusiva för NUXE.

1. Hur många patent har NUXE? svaret hittar du HÄR

2. Motivera varför just du ska vinna.
Lämna svar och motivering här i kommentarsfältet. Lycka till!!!!
Tävlingen pågår till torsdag 5/12 kl 21.00


Kommentarer


 1. Kristina 2 december, 2013 on 17:29 Svara

  1) Svaret på frågan är 30

  2)
  För inte så länge sedan fyllde jag trettiotre,
  spegelbilden som nu möter mig är inte vad jag brukade se…
  Jag hade en bländande hy – ljus och klar,
  av den finns nu inte många spår kvar…
  Mina kinder var rosenskimrande och fina,
  nu undrar jag om samma kinder verkligen är mina…
  Vad tror du Annika – är denna tid ett minne blott,
  eller finns det hjälp – som jag förstått…?
  För ”strålande lyster” – är en saknad vän,
  kan du någonsin tänkas komma igen…?

 2. Jenny Lindblom 2 december, 2013 on 17:42 Svara

  Nuxe har ca30patent. Jag har stått och hållit i Nuxe produkter flera ggr men aldrig unnat mig dem. Vill så gärna dofta gott och glittra på nyår :)
  Kram

 3. dianasdrommar 2 december, 2013 on 17:42 Svara

  1, 30 patent
  2, Har länge velat prova dessa produkter från Nuxe specielt guldoljan så nu hoppas jag att jag får chansen.

  kram Diana

 4. Camilla 2 december, 2013 on 17:48 Svara

  Svar: ca 30 patent

  Hoppas denna fina vinst få vinna,
  vill ju bli en fräsch och pigg kvinna!
  Har gått ner mig i sunkigt träsk,
  känner mig nästan grotesk.
  Hjälp mig snälla finna åter skönhetsvägen
  så jag känner mig vacker i alla lägen!

 5. tova 2 december, 2013 on 18:22 Svara

  ca 30
  jag vill ha en hud som ser lika snygg ut som jag känner mig

 6. Christina Frisberg 2 december, 2013 on 18:24 Svara

  WOOW VILKEN TÄVLING!!!

  SVAR: 30 stycken patent.

  Jag har aldrig provat preparaten själv men min syster använder dem och tycker att de är superbra, så jag försöker väl att vinna ett härligt set till mig själv, så jag också får chansen att prova.

 7. Marie Eriksson 2 december, 2013 on 18:40 Svara

  30 patent.
  Jag skulle vilja vinna för jag har faktiskt aldrig provat Nuxe produkter förut.

 8. kaffemorsan 2 december, 2013 on 19:18 Svara

  Åh lite bra hudvård kan aldrig vara fel:)
  Svar: 30 patent

  Jag skulle vilja skämma bort mig själv efter vår pågående flytt nu i stressiga december månad!

  Kram

 9. Jessica Sundberg 2 december, 2013 on 19:20 Svara

  30 st

  Jag tycker jag köper och köper till alla utom mig själv. Det är julklappar till höger och vänster. Undrar om tomten tycker att jag har varit tillräckligt snäll i år och kommer med julklappar till även lilla mig? Annars skulle en lyxig ask Nuxe vara mycket uppskattat!!!

 10. Anja 2 december, 2013 on 20:05 Svara

  1. 30 patent
  2. Önskar att jag får glittra som den stjärna
  jag önskar jag fick vara till nyår

 11. Jag har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/02/nuxe-512/

  Är inte med och tävlar utan låter någon annan få chansen :-)

 12. Sarianne 2 december, 2013 on 20:39 Svara

  Svar: 30st.
  Gillar det där du skriver om att nux använder naturens krafter för att göra dig vacker, kan vekrligen behövas. Så här efter 30 så verkar skönhetssömnen ha förlorat sitt signum, är snarare så att sömnvecken förstör ännu mer :) Varit nyfiken på de där produkterna och skulle därför vara roligt att testa dem!

 13. Emma 2 december, 2013 on 20:41 Svara

  De har ca 30 patent.

  Om jag vann skulle jag ge det till min mamma. Hon ställer upp för mig i vått och torrt. Så jag vill ge henne något fint tillbaka. Och detta vore perfekt. :)

 14. Emelie - Mamma till M 2 december, 2013 on 21:24 Svara

  Jag är gärna med!! :)
  Det är ca 30 patent.

  Jag vill gärna vinna, för att det skulle hjälpa två studerande föräldrar i dessa juletider.
  I juletider är det så mycket som ska handlas, både klappar och mat. Så detta skulle bli en väldigt lyckad julklapp :)

  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 15. Frida Bergner 2 december, 2013 on 21:30 Svara

  Jag är självklart med.

  1. De har ca 30 patent.

  Jag behöver bra produkter till hy och hår.
  Dessutom har jag aldrig testat Nuxe Paris, vilket skulle vara kul att göra.

 16. Erika 2 december, 2013 on 21:45 Svara

  1. Cirka 30 stycken patent
  2. Och så en motivering… Jag har haft ett tufft år med 3 stycken diagnoser sedan mitten av maj, varav en väldigt oväntad MSdiagnos för några veckor sedan vände helt uppochned på min värld. Jag håller på att smälta det men har problem med det, att gå från att se en ljus framtid till en framtid där jag alltid kommer att behöva ge mig själv injektioner är en mardröm för en med rädsla för nålar,blod och som svimmar under blodprov. Jag har bättre dagar men också en hel del väldigt dåliga. Hade gärna unnat mig något för att få en liten guldkant på resten av året och på julen, men med injektionernas pris är det totalt omöjligt för mig så därför hade det varit underbart att få vinna detta fina pris :)

 17. Julianna Fredriksson 2 december, 2013 on 21:51 Svara

  Hej!
  Jag är gärna med i din tävling.
  Svar på frågan 30 patent.

  Skulle verkligen behöva skämma bort min hud. Nu när man kommit upp i åldern så behöver nog hyn lite extra omsorg. Har märkt att man inte har nån lyster och glans i
  ansiktet och ojämnheter här och där. Så jag hoppas dessa härliga produkter vill hjälpa
  mig en bit på vägen så jag får en fräsch och fin hy till slut.

  Mvh Julianna Fredriksson

 18. Tina Carlström 2 december, 2013 on 22:33 Svara

  Svaret är ca 30 patent.
  Jag älskar NUXE, vi förälskade oss på franska rivieran och sen dess är jag fast. Det enda som hjälper mot min extremt torra hud. Att sen på kvällen lyxa till med lite glamour glitter är ju ännu bättre.

 19. Jenny 3 december, 2013 on 00:08 Svara

  Jag är gärna med.
  1. De har ca 30 patent.
  2. Jag behöver verkligen någon dunderkur till min hud. Jag går under namnet torrbollen hemma, det säger dig kanske något 😀 Huden är inte torr, den är extremt torr… Hoppas på en återfuktande julklapp till mig själv :)

 20. Ca 30 patent

  Detta är en perfekt julklapp/30årspresent till mig själv!! :) Efter min gbpoperation har håret och huden tagit mycket stryk – denna vinst vore ju välgörande för huden – och kanske är precis vad jag behöver?
  Att få mjuk och len hud är något jag alltid drömt lite om i smyg sådär. Hade ju inte särskilt vacker hud förr heller, men efter min OP har det blivit en smärre katastrof… torrt och fnasigt överallt liksom… Så detta vore mammalyx!

  kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 21. minna 3 december, 2013 on 05:06 Svara

  Hej!
  Svaret på frågan: ca 30 patent.
  Motivering: För att jag aldrig tidigare provat Nuxe, men nu kanske jag får chansen att skämma bort mig extra. En lyx som jag aldrig unnar mig.

  MVH Minna

 22. Cissi j 3 december, 2013 on 07:13 Svara

  Hej
  de har ca 30 patent:-).
  Skulle va kul att testa dessa produkter o lukta gott. Fyllde år igår så en fin present till mig själv skulle va kul.
  kram

 23. Jenny E 3 december, 2013 on 08:29 Svara

  svar: ca 30
  Jag hade velat prova de här produkterna om de skulle fungera på min torra hy, jag tycker att jag har testat nästan allt men ingenting fungerar riktigt. Det hade varit guld värt om jag äntligen kunde hitta någonting som fungerar!
  Mvh Jenny

 24. SjungandeMamman 3 december, 2013 on 10:47 Svara

  Hej hej!

  Vilka spännande produkter!

  Svaret på frågan är cirka 30 patent.

  Motivering:

  Efter många veckors vistelse inomhus som gjort huden livlös och ledsen hade dessa produkter piggat och piffat upp!

 25. Linda 3 december, 2013 on 12:19 Svara

  Svaret är ca : 30 :)
  jag vill vinna för att jag har hört så mycket bra om dessa produkter och alltid viljat testa men ej haft pengarna så nu får man hoppas istället !:D

 26. alexandra 3 december, 2013 on 13:45 Svara

  De har 30 patent! Jag skulle vilja vimma denna till min mamma i julklapp, har har kollst på drenna och det skulle vara så kul att få ge henne den :)

 27. Frida 3 december, 2013 on 15:20 Svara

  Svar: ca 30 patent.

  Motevering: Nu när det blir kallt o under vintern så är min hy väldigt torr.
  Skulle va superbra att få vinna från ett sådant bra märke, så det verkligen hjälper. Jag är tonåring så min hy är inte så fin just nu! hehe! Skulle va jättekul att vinna så min hy blir ren & fin!

  Superkul tävling och jättefin blogg!

  Kram! :)

 28. annika 3 december, 2013 on 19:25 Svara

  1 30 patent.
  2Nu när vintern är här
  kylan på min kropp tär.
  Mina ben är inte längre mjuka
  vilket de på sommaren ibland bruka’
  Då vore NUXE toppen att vinna
  så att jag kan känna mig som en riktig kvinna
  delar min blogg http://flinkan69.bloggplatsen.se/

 29. Jennie Lundin 3 december, 2013 on 20:55 Svara

  1. ca 30 patent
  2. Min allra käraste syster fullkomligt älskar just Huile Prodigieuse och fastän vi bestämt att vi inte ska ge varandra julklappar i år skulle jag så gärna vilja överraska henne med dessa härliga produkter. Hon är värd allt ”Or” i världen!

  kram
  /Jennie

 30. Matilda 3 december, 2013 on 21:01 Svara

  Hej! Är med :)

  Svar: 30 patent.

  Som höggravid småbarnsmamma är det tyvärr inte alltid vardagslyx och produkter till en själv som står högst på prioriteringslistan, så detta kit skulle verkligen vara härligt att vinna!

  Kram Matilda

 31. Malin 3 december, 2013 on 22:32 Svara

  Svar ca 30 patent.
  Jag vill vinna för att jag skulle vilja tillsammans med min mamma få prova på märket NUXE för första gången. Idag är det min mammas 55 årsdag och jag tror hon skulle bli jätteglad om hon skulle få dela detta kit tillsammans med mig! I och med att ingen av oss har provat någon produkt från märket tidigare så skulle det kännas lite extra spännande och speciellt :)

 32. charlotta hellström 3 december, 2013 on 23:24 Svara

  Hej

  30 patent har de

  Jag skulle ge min fina väninna Nina detta underbara set. I mina ögon är hon vacker men jag vet att hon själv tycker hon ser liten sliten ut. Vardagslyx är vad hon behöver.
  Med vänlig hälsning
  charlotta

 33. Amanda 3 december, 2013 on 23:48 Svara

  Svaret är 30 :)

  Jag vill vinna detta fina set till min mamma som tyvärr alldeles för sällan unnar sig själv något lyxigt.

 34. Malin Svensk Björck 4 december, 2013 on 07:27 Svara

  Dom har 30 patent
  Jag skulle vilja vinna för jag har aldrig haft såna här lyxig produkter att skämma bort mig med. Det vore eb upplevelse jag aldrig glömmer!

 35. Julia 4 december, 2013 on 08:03 Svara

  Svar: ca. 30 st.

  När det är mörkt och kallt går huden i dvala, den blir lysterlös och torr.
  Det är lätt att glömma bort huden på vintern, när man ändå bara täcker den…
  Men i år skulle jag vilja ta hand om mig själv ordentligt och därför vill jag vinna NUXEs underbart återfuktande produkter!

 36. Carina 4 december, 2013 on 17:52 Svara

  cirka 30
  som allergiker kan det i huden liksom brinna
  av fel produkter så därför vill jag denna gärna vinna
  ingen av testade hudkrämer jag hittills tål
  så för mig skulle den kanske
  fylla ett stort hål

 37. Petra Christensen 5 december, 2013 on 15:31 Svara

  Svar: 30 patent

  Klapparna lyser i all sin glans,
  men mammas paket syns ingenstans,
  julen är ju till de små,
  men visst vill man väl ha något ändå,
  en doftande, härlig och underbar paket,
  tänk om den landar i högen, vem vet?
  Jag håller iaf. mina tummar och tår,
  för att NUXE ligger under granen i år!

 38. Maria C 5 december, 2013 on 20:54 Svara

  1. c.a 30 patent.

  2. Jag skulle vilja vinna för att kunna ge min tappra och modiga mamma Margareta detta fantastiska kit! Efter två stora ryggoperationer kämpar hon nu hårt med rehabiliteringen och trots smärta fortsätter hon träna och försöker vara positiv. Dessutom bryr hon sig fortfarande mer om andra än sig själv, därför tycker jag att hon verkligen är värd att skämma bort sig själv som omväxling med detta lyxiga hudvårdspaket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna