VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Grattis Alban!!!!! – Alban i Melodifestivaen 2014.

Hej finisar,

Ja idag säger vi grattis till vår vän Alban som ska vara med i Melodifestivalen 2014. Jag tycker i vanliga fall att Melodifestivalen är väldigt trevlig och är ett fan, men nästa år blir det ju extra roligt……tjoho!!!!!!!! För Alban blir det första gången, men några andra schlagerdrottningar som ska vara med är Linda Bengtzing och Sherley Clamp.
Alban kommer uppträda tillsammans med Jessica Folker…..vilken duo!!!!!!! kolla in HÄR så snygga dom är…… Redan nu glänser dom mest av alla……Alla andra i tråkigt svart och Alban och Jessica i vinnande GULD!!!!!!

alban11

3357128370

För några veckor sedan såg det ut såhär när vi var i Turkiet. Mattias, Ella, Alban och jag…..
Ja det här blir spännande….nu måste vi boka biljetter till Göteborg

meaaj

Nu väntar en myskväll i soffan…….


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna