VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blocket…en snabb affär.

Hej finisar,

Söndag = vilodag, ja idag har vi faktiskt bara tagit det lugnt och myst. Vi har hasat runt här hemma på förmiddagen och jag fick äntligen tid att få ut lite saker på blocket. Justins Tripp Trapp stol och en resesulky som vi bara använt på EN resa……

SAM_7679

Blev nedlusad med svar och lyckades till slut sälja allt till en och samma person och 850 kr i plånboken. Jag älskar Blocket och återvinning ,Härlig söndag :) Sen blev det en sväng till Sickla med Ella och kolla lite julklappar medan Mattias och Justin åkte och badade. Nu väntar bara mys här hemma ikväll och ladda inför en ny vecka i morgon.

SAM_7627

Puss & Kram

Åh glömde säga att jag upptäckte igår att jag vunnit en tävling hos Liniz´Resor, Barn & Livsstil. Gissa om det blir en perfekt julklapp och en lite kille som kommer blir superglad. Alla plan från Planes och myggar med tryck på :) blir perfekt :) Tusen tack….

9340D035-317B-4992-A746-6EBF4B696AD51383858097.003908


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna