VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Viktigt att läsa….

Hej finisar,

Igår kväll var Justin och jag på ett lärorikt event med Loppi på Kulturhuset. Bonnier Carlsen bjöd in till en intim och varm stund med barnboken i fokus. Kvällens konferencier var fina Lotta Berg Grey.

Visste du att om man läser regelbundet för sitt barn, gärna varje kväll får dom med sig 18.000 ord ut i livet om inte är det bara hälften….så det är väl värt att läsa och dessutom en av dagens mysigaste stunder tycker jag i alla fall ( och Justin också )

SAM_7602

Rum för barn är ett fantastiskt ställe på Kulturhuset där böcker blandas med lek på ett väldigt tilltalande sätt…

SAM_7589

Små krypin där man kan ligga och läsa

SAM_7594

SAM_7596

Barnboksförfattarna maris Nilssson Thore, Lotta Olsson, Sarah Sheppard, berättade om sina böker som vi också fick med oss hem.

SAM_7609

Ebba Von Sydow vad där och pratade om sin gravidbok

SAM_7615

Och så fick jag träffa en av mina fina läsare som vunnit en plats på eventet här på bloggen. Kul att träffas Eva.

SAM_7616

En hel kasse men massa fantastiska böcker att plöja igenom. Tack Loppi och Bonnier Carlsen

SAM_7619


Kommentarer


  1. Jennie 22 november, 2013 on 09:06 Svara

    Du har så rätt! Högläsning är en jätteviktig del av uppfostran. Barnen övar empati och fantasi, de blir allmänbildade och nyfikna, de kan koppla ihop ord och bilder och oavsett när på dygnet man läser, så blir det en lugn stund med hundra procent fokus från både barn och vuxen. Dessutom tycker min man, som inte är någon storläsare på egen hand, att han har blivit en bättre läsare sedan vi fick barn, så det är inte bara barnen som tjänar på läsningen. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna