VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Färgsprakande pressvisning…..

God morgon finisar,

Det kryllar som sagt var av pressvisningar SS14 här i Stockholm just nu och igår besökte jag Rusta´s som var minst sagt färgsprakande och anordnades av Ek PR. Nu längtar man till våren som aldrig förr och vintern är inte ens här hmmmmm…. Det bjöds på bedårande bakverk och Moshi Moshi tema.

SAM_7544

SAM_7543

ordning och reda när man planterar.

SAM_7549

Dessa brickbord var några av mina favoriter….

SAM_7550

Ja ni ser, jag ser ut som en grå ( svart ) lite mus bredvid denna karamell :)

SAM_7566

Ugglor är populära även nästa vår…

SAM_7570

Man satsar mycket på trädgårdsbelysning till nästa år, en rad fin och prisvärda alternativ som man kan bygga upp hela system med i trädgården :) jag vet redan några jag ska köpa…

SAM_7571

Ha en fin dag…..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna