VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bättre idag….

Hej finisar,

Här är allt lie bättre idag efter gårdagens sjukstuga. Peppar pepper jag har inte blivit sjuk än…..men faran är ju inte riktigt över, håller tummar och tår att jag klarar mig denna gång. Än så länge när J har haft magsjuka har båda Mattias och jag blivit sjuka varje gång…som ett brev på posten. Justin och jag har nästan flyttat in i TV rummet och myser, kollar TV, ritar, äter, fikar, och sover……även om det inte är kul att han är sjuk så har vi rätt mysigt. Det är såklart lite stressande när man har lite jobb hängande över sig men när har sover hinner jag rassla undan lite…..
I morgon ska jag dock iväg en stund för då bjuder Loppi in på julmys på Café Opera. Det vill man ju inte missa, som jag sa igår det är dags att komma i stämning nu :) julen knackar snart på dörren :)

Ett litet julklappstips från mig är ju såklart en Ocky mössa, perfekt ute och sitter bra under skridsko och skidhjälmen. Dessutom går 5 kr/mössa till Operation Smile. HÄR hittar du din närmaste återförsäljare. Fick några härliga kort igår från fotografen Petra Kyllerman. Här är hennes fina barn i sina Ocky mössor.

Annikas mössor-102

Annikas mössor-118

I morgon har jag ju utlovat en tävling här på bloggen……kika in då. En av er kommer vinna valfritt smycke från By Billgren….

bild

Ikväll hejar vi fram Sverige i matchen mot Portugal……


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna