VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julklappstips

Hej finisar,

Idag skiner solen och man får en helt annan energi…….
Ca 40 dagar kvar till julafton, har ni klapparna klara???? jag brukar ALLTID vara ute i god tid och i år har jag knappt börjat tänka på jul….känner på mig att det kommer blir stressigt mot slutet om jag inte sätter fart. Har hört att flera av min väninnor redan är klara :)
Ja det är ju oftast inga problem vad man ska hitta på till andra men när det kommer till sig själv är det svårare. Vad tänkte du önska dig i år???? när man kommer upp i åren har man ju det mesta och jag tänkte att det då kanske kan vara kul men något vackert som man inte unnar sig annars. Jag har tidigare skrivit om Anna Ekre som gör fantastiska print, jobbar med hållbart mode och varje produkt är som ett eget litet konstverk.

Anna Ekre är modedesignern vars kärlek till mönster är oändlig, och odödlig. ”Utgångspunkten för mitt designarbete är utformningen av trycket där mitt mål är att förmedla en känsla, att göra ett uttalande, att berätta en historia…”. Det är i kombinationen av kvalitet och lekfullhet, karaktären av Anna Ekres plagg och tryck växer fram. Anna Ekre har studerat illustration och grafisk design vid Parsons School of Design och har en examen i modedesign från Beckmans Designhögskola i Stockholm.

AnnaEkre

Kolla in allt det här fina. Kuddar…

ANNA.EKRE

image1

Tapeter…

acxis8imwqpmbrvfzodf

Leggings…

anna_ekre_lookbook_aw1211_5065a5e4e087c310a016af32

8400696_fullscreen

Det här printet är helt i min stil……kika in hos LIND store i Stockholm eller på  deras närbutik där det finns andra prinst också.

ekre3-317x478

Vackra ting…..

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna