VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobb och tävling……

Hej finisar,

Var tog den här dagen väg……trött i huvudet och har precis kommit hem från jobbet. Hoppas hinna en PW ikväll….optimist :)
Det har varit ett härligt tempo på jobbet BSC idag och alla har haft fullt upp…..julbordsbokningar, konferensresor till fjällen, olika musikaler och konserter och redan nu börjar det trilla in förfrågningar på sommarfester. Tjoho vad kul det är…. nu börjar jag på riktigt komma in i det nya jobbet. Det HÄR tror vi blir en av nästa höst stora succéer.

Vet ni vad!!!!! vi slår till på en liten tävligen såhär i höstmörkret……jag har möjlighet att lotta ut två biljetter till Loppis event Barnboksförfattarkväll den 20/11. Skriv här i kommentarsfältet vilken som är ditt barns favortibok och varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till fredag 15/11 kl 18.00

Bonnier_20november

Puss & Kram…..


Kommentarer


 1. Carina 13 november, 2013 on 16:40 Svara

  Hej, Bockarna Bruse går till badhuset är min 6-årings favoritbok. Och min. Den är galet rolig och ett julklappstips till alla er som inte läst. Handlar om bockarna bruse som ska gå och käka sig feta men hittar en skylt till badhuset och går dit istället. Och trollet under bron kommer givetvis dit och åker vattenrutschbana… Sjukt roliga illustrationer! Utgiven på lilla Piratförlaget. Mera höstsolen oftare!!!! Kram

 2. Carina 14 november, 2013 on 08:05 Svara

  Just det, jag skulle motivera varför jag vill gå också, min son håller precis på att knäcka den magiska koden, han ljudar och ljudar och ljudar och läser på allt. Det är så häftigt. Jag har läst jättemycket sedan han var liten och jag tror att det har gett honom läsglädje och ett större ordförråd.

 3. evad 15 november, 2013 on 11:31 Svara

  Min dotters favoritbok är Bu och Bä på kalashumör av Olof Landström om två oemotståndliga lamm.

  Varannan kväll läser jag och varannan min man. Vår dotter älskar böcker. Ett måste för henne före läggdags. Hon vill läsa nya böcker varje gång och utforska nya saker. Det är svårt för oss att hitta nya böcker. Vi går till biblioteket och vår dotter får hitta nya böcker. Jag vill gärna gå för att få lite ny inspiration till barnböckerna och visa för vår dotter vilka böcker som passar henne bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna