VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilka vantar väljer du i vinter?????

God kväll,

Efter lite kontorsarbete blev det en sväng till Sickla köpkvarter idag och Barnskospecialisten, jag hade ett presentkort att utnyttja och Justin behöver verkligen nya vintervantar. Jag vet att tjejerna här är duktiga så jag hade såklart 100 frågor. Stackarna dom var nog rätt glada när jag gick :) Massa olika vantar och omöjligt att välja….

SAM_7221

Efter alla mina frågor kom vi fram till 3 varianter och märken som jag skulle välja mellan……beslutsångest :) från vänster

Hestra, Isbjörn, och en annan Hestra

SAM_7223

Den första vanten från Hestra verkar jätte bra och har bra skydd mot väta och slask, minus är att jag tycker den inte går tillräckligt långt upp i skaftet så att det inte blir glipa mellan vante och overall.
Isbjörn känns inte som den har lika tåligt tyg men däremot ett stort plus att den går högt upp.Den andra vanten från Hestra gillar jag egentligen mest då den har en innervante som är av ullfroté och verkar därför värma väldigt bra. Blir det däremot en slaskig vinter verkar den inte stå emot slask lika bra

Hmmmm, ja hur ska man välja. Visste jag att det skulle bli en kall och torr vinter hade jag utan tvekan tagit Hestra nr2 då jag älskar den värmande effekten av ull. Men men nu vet jag ju inte det och tog därför vante nr 1 och ska testa den på J. Vi får se vad han säger :)

SAM_7227

SAM_7228

De röda resårbanden ni ser kan man sätta runt handleden så att den lilla vanten inte försvinner. Det finns också plats att skriva namn på båda vantarna…..till skillnad från många andra märken där man bara kan märka den ena vanten och det lätt blir förväxling på dagis då många har samma vantar.

SAM_7229

Ja ni ska såklart för höra vad Justin tyckte sedan när vi har provat, ska också testa med overallen så att vi ser att det inte blir någon stor glipa :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna