VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Torra läppar….

God förmiddag,

Hur har ni det? här är det idag kallt och lite frost ute på morgonen. Det är nu man börjar blir narig om läpparna och det är bra att ha lite bra produkter hemma. Nuxe som jag provar på lite just nu har några riktigt bra produkter. Jag hade med dom på resan till Turkiet och använder dom flitigt nu när det börjar bli kallt ute. Det vårdande lipglosset med SPF 15 var verkligen perfekt att ha med sig i solen men jag använder det även nu hemma och det finns i flera fina färger. Den lilla burken med vårdande läppbalsam använder jag varje kväll när jag ska sova och tar även på Justin när hans läppar är nariga. Från Bio Beaté by Nuxe finns det också en läppbalsam som luktar hallon, mums, det är en 100 % naturligt läppbalsam som reparera och återfuktar. Alla har en härlig konsistens och jag kan varmt rekommendera dom.

Och min absoluta favorit just nu……Nuxellence Jeunesseutan parabener, mineraloljor, syntetiska färgämnen och animaliska ingredienser. ( denna lägger jag under dag och natt kräm varje dag ) TOPPEN!!!

SAM_7219

Det här blir kanske en konstig blandning men jag vill åter påminna om ett enkelt sätt att hjälpa våra medmänniskor i Philippinerna sms 50 kr till 72 900 med texten AKUT.

h1

Var rädda om er <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna