VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens agenda….

God förmiddag,

Fredag vänner, visst är det härligt :) här har vi gjort en rivstart idag med en julfotografering på Justin coh mig här hemma….kan tyvärr inte avslöja just nu vad den var för….. hemmet belamrades av julklappar och justin trodde knappt sina ögon……är dom till mig var såklart det första han undrade. Han fick veta att det inte fanns någonting i men att han skulle få öppna när vi var klara. Konstigt det där med paket…..det är verkligen själva öppnande som är grejen. Han slet upp pappret och var lika glad när han upptäckte att det bara var luft :)))) undra om det fungerar på julafton också :)

Nu är har i alla fall åter på dagis och jag ska förbereda kvällens jobb för mobilföretaget 3. 80 kvinnor kommer till Society, tidigare Undici och min arbetsplats under många år. Ja det brukar vara en trevlig kväll där alla som kommer ( det är bara kvinnor ) blir sminkade och får håret fixat. Jag pratar mode och smink och det blir en hel del trevliga utlottningar :) ja undra vad man ska ha på sig…..hm just nu känner jag för detta, skinnbyxor och kavaj med paljetter, och något linne.

SAM_7149

Ja vi får se i em vad det blir helt enkelt :)
Denna helgen är nästan fullbokad för vår del. Mattias är påväg upp till Timrå för att hälsa på Elias och i morgon blir det hockeyträning för Justin kl 10 och sedan fyller mitt fina gudbarn Julia 5 år och det ska vi såklart fira…..

20121027_141047

aj

Önskar en en trevlig fredag …….tycker jag precis skrev att det var måndag….hm var tar veckorna vägen :)


Kommentarer


 1. DeMarkey -LiveYourDreams! 8 november, 2013 on 14:13 Svara

  Grattis till fina Gudbarnet. Vilken fin klänning hon har på sig!
  Trevlig helg

 2. Rosita 8 november, 2013 on 21:02 Svara

  Annika, Tack snälla för din fina hälsning på min blogg! Så överraskad och glad jag blir! Då ska jag våga mig fram och presentera mig om jag får möjlighet att se dig på något event :-)
  Varma hälsningar och trevlig helg,
  Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna