VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trivs du på jobbet……

Hej på er,

Nu känner jag att jag så sakta börjar komma in i mitt nya jobb på Business Service Club. Trivs du på ditt jobb? jag har faktiskt haft förmånen att trivas på alla jobb jag har haft, från att jag började på Sparbanken som det hette på den tiden direkt efter gymnasiet i Borås i början av 90-talet. På kontoret där jag var då hade vi så himla kul och många av dom har jag fortfarande kontakt med. Även om bankvärlden kanske kan kännas stel så har jag så många härliga minnen och gud vad vi skrattade mycket ihop. För visst är det viktigt att vi trivs på våra arbetsplatser med tanke på hur mycket tid vi ägnar där.
Sedan kom en tid jag nästan 20 år då jag bara har frilansat och jobbat med en mängd olika och roliga saker, fruktansvärt kul!!!!!!
Och nu har jag lite av båda världarna, några dagar fast på BSC och några dagar frilans. Men man vet aldrig hur det blir i framtiden. Det enda jag hoppas är att jag alltid får känna en glädje i att gå till jobbet och ha positiva härliga arbetskamrater runtomkring mig.

annika1

I morgon kväll väntar ett roligt jobb för mobiloperatören 3 som jag varit med på några år nu. Då ska jag prata mode och smink och det kommer en massa härliga kvinnor och det brukar vara en härlig stämning.

annika11

Hoppas vi hörs i morgon igen :)


Kommentarer


 1. Rosita reser 7 november, 2013 on 21:47 Svara

  O ja, det gör jag. Det är självvalt att vara kvar efter nästan 17 år. Vilken produkt som jag jobbar med kan du läsa på min blogg. Och vem älskar inte att resa :-)

  Tiden går fort när man har roligt. Jag träffade dig för första – och enda – gången just strax innan jag började jobba hos min arbetsgivare. Du var Fröken Sverige och jag var med i finalen av Fröken Gästrikland. Du var så gullig, inte det minsta stroppig (som jag kanske ”var rädd för” 😉 Önskar jag kunde bifoga en bild här från lokaltidningen Gävle Dagblad. Där är jag på en stor bild med bildtext: ”Rosita L borde ha vunnit. Åtminstone för att hon på frågan vad hon skulle göra som statsminister svarade med ett åtgärdspaket som skulle ha gjort Göran Person grön av avund”. Det gick suveränt på scenen, och du frågade mig om du fick ställa en fråga där svaret handlade om min bror som hade dött innan. Sen blev jag supernervös inför juryintervjun, och det blev ingen vinst.

  Men tänk om det hade blivit det, undrar om livet hade tagit en annan inriktning.
  Fortsatt lycka till på nya jobbet!

  Vänliga hälsningar, Rosita

 2. Marie Smith 15 november, 2013 on 05:03 Svara

  Jag har ett helt underbart jobb! Bor i USA och jobbar for Lifesource, vi har hand om organ donationer. Livet ar en gava och jag ar med och uppfyller en persons sista onskan i livet. Vi ser till att organen kommer till patienten som har vantat mycket lange och nu har hopp blivit ett nytt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna