VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lata dagar….

Hej finisar,

Hur har ni det där hemma i Svedala? här går dagarna i ett …..full fart från morgon till kväll. Ja så är det ju när man är en storfamilj på semester. Just nu är det lugnt och bara J och jag som är vakna. Utanför fönstret ligger polen stilla och det bjuds på ytterligare en solig dag. Igår var det Kins födelsedag och det firade vi hela dagen med bad och mys vid hotellets alla pooler. Barnen ville såklart börja på det enorma vattenlandet som ligger nästan precis vid våra rum :) här åktes det för glatta livet i flera timmar. Här är Mattias och Jane i kobran….

SAM_6575

Det finns så mycket att se och göra här så man har svårt att få grepp och hotellet, måste säga att det är ett av dom absolut finaste hotellen jag bott på ( trotts att jag rest en hel del genom åren ) rum, omgivning, mat service är verkligen av första klass. Här är en del av nattklubben som ligger ute vid stranden.

SAM_6589

SAM_6590

Barnen har varit i alla pooler och testat och som tur är finns det en som är uppvärmd och skön så att tom mammorna kan bada :) Här myser Ella och Justin…

SAM_6594

Julia njuter för fullt

SAM_6599

Söta Jane..

SAM_6607

SAM_6605

SAM_6615

Såhär ser det ut utanför vårt rum….

SAM_6621

SAM_6619

SAM_6620

På kvällen fortsatte vi fira Kin, och hennes fina föräldrar kom från Sverige och överraskade.

SAM_6627

Nu väntar frukost och en ny dag vid poolen :)))))


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna