VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På plats i paradiset…..

Hej finisar,

Sedan 17 tiden är vi framme i paradiset. Ja inte bara är det fint och fantastiskt här utan sällskapet är också det bästa man kan tänka sig. Familjen och bästa vännerna, kan det bli bättre. Vi är 12 st och känner oss lite som familjen annorlunda…..gud hur gör dom egentligen för att få ihop allt, vi har redan funderingar på hur vi ska äta och i vilken ordning vi ska tillgodose allas önskningar. Det är här vår familjen annorlunda v 44 2013, jag älskar dom hela bunten :)

SAM_6501

Flygresan hit till Turkiet, Belek gick hur bra som helst. Justin var så förväntansfull…..

SAM_6499

Killarna laddade för resan…..

belek2

Vi blev hämtade i bästa stil på flygplatsen :) bra uppstyrt av vår reseledare ( Dr Alban )

belek3

Rummen är så fin att man vill flytta in för all framtid, vi har alla två rum som sitter ihop och här saknas ingenting. Dörrar direkt ut till polen och bredvid ligger ett jätte lekland för barnen. Gissa om dom är glada :)

SAM_6502

I badrummet saknas ingenting…..

SAM_6505

SAM_6506

Att det även är ett golfresort går inte att ta fel på när tvålen är en golfboll på en pegg…..

SAM_6508

Vi var alla lite trötta och dö hungriga så vi dök över buffé som inte går av för hackor…..oj oj här finns det risk att man går upp i vikt. Här gick jag loss. Massa olika kalla soppor och roliga tillbehör…

SAM_6509

SAM_6510

Nej nu blir det god natt, Justin sover redan och vi andra ska ladda för en mycket speciell dag i morgon. Finast Kin fyller 40 år och det ska vi fira……… vågar inte skriva hur för hon ligger i rummet bredvid och läser säker det här…….

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna