VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Får jag presentera en vinnare och min nya hårfärg….

Hej finisar,

Ledsen men han helt enkelt inte blogga igår kväll. Igår hade jag behövt fler timmar på dygnet……en huvudvärk som förstörde hela förmiddagen då jag hade MASSOR att göra och sedan var jag nästan 4 timmar hos min frisör……ja det gjorde ju att det blev lite nattarbete med allt som skulle gjorts tidigare, ledsen att det var just er jag fick prioritera bort den här gången :)

Men innan jag visar hur håret blev ska jag ju avslöja vinnaren i tävlingen om två biljetter till Rosa Bandet galan ” tillsammans mot cancer ” som går av stapeln den 28/10 på Cirkus här i Stockholm samt övernattning på trevliga Story Hotel.

Grattis Iren Kämpfer!!!!!!!!!!

Såhär skrev Iren……

”Hejsan! Jag har stöttat cancerhjälpen i 15 år med 150 kronor varje år i Oktober .

Min mamma gick bort den 12 maj i just cancer. Min pappa finns kvar och jag skulle bli så glad om han och jag fick gå på rosa bandet galan.
Jag vill stötta alla som har cancer och hoppas att pengarna som kommer in, gör att fler överlever.”

Iren nu vill jag att du maila mig dina kontaktuppgifter så fort som möjligt så att jag kan sätta dig samman med rätt personer som förser dig med biljetter etc. Maila mig på info@aduckmark.se…..Hoppas ni får en fantastisk kväll <3

Åh vad härligt, tack till Bonjour och deras Bullogram.nu för att jag fick arrangera denna tävling tillsammans med er.

Bullar

Oj det blir långt det här, orkar ni med lite hår också :) Det är många av er som då och då skriver här på bloggen och undrar över mitt hår, färg och hur jag stylar det. Här kommer lite matnyttigt om just det :)

hår

Katastrof utväxten fixades igår och hade det inte varit för att jag har så attans mycket hår hade jag fixat den oftare. Men ett sådant här besök med klippning tar ca 3 1/2 timme. Phu!!!!!
Hur som jag har väldens bästa frisör Michael som faktiskt är hela familjens frisör och en gammal vän till Mattias. Hans salong heter såklart Michael och Frisörerna och han har ett urduktigt team som jobbar med honom. Han börjar med att sätta folieslingor som varvas en blekning och en med ljus färg, det tar ca 1 1/2 timme att sätta i allt detta……sendan sitter jag i värme i ca 20 minuter. Den ljusa färgen ger en varm nyans medan blekningen ger en kall nyans, tillsammans blir dom den perfekta kombinationen för mig.

hår3

Sedan tas allt folie ur och håret sköljes. Därefter sätter Michael i en toning, nyansiering som består av 5 olika färger och in i värmen ytligare 15 min innan håret tvättas.

hår4

Sedan var det dags för klippning och styling. Jag klippte ca 5 cm, frisyren är något längre fram än bak för att få en fin form och även lätt uppklippt.

hår1

hår2

I´m off to work!!!!!!


Kommentarer


  1. Christina Frisberg 24 oktober, 2013 on 09:01 Svara

    GRATTIS IREN!!! ni ska självklart vara där på galan, det blir nog både trevligt och väldigt känslomässigt rörande för er!! hoppas ni får en härlig kväll tillsammans!! <3
    Och du Annika är ju lika snygg som alltid!!!
    KRAMELIKRAMEN!!! <3

  2. Fnulan 24 oktober, 2013 on 20:33 Svara

    Stort GRATTIS till en värdig vinnare, din pappa ska vara lycklig med en så fin och godhjärtad dotter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna