VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jordens huvudvärk, är det åldern????

Hej finisar,

idag dras jag med jordens huvudvärk, har det med åldern att göra när man får huvudvärk vid väderomslag? jag gillar inte att knapra huvudvärkstabletter men nu fick jag slänga in handduken och ta en. Ont i huvudet så jag nästan mår illa. Hoppas det snart går över då jag har en behövlig tid hos frissan i em. Har väntat länge på den och nu är det verkligen akut att fixa denna tråkiga utväxt inklusive några grå strån som kommit fram hmmmmmmm :)

utväxt

Vänner det är slutspurt på tävlingen där just DU har chansen att vinna två biljetter till Rosa Bandet galan den 28/10 i Stockholm inkl hotell och resa om du bor utanför stan. Klicka in HÄR

Have a fun day…..


Kommentarer


  1. Anita 24 oktober, 2013 on 00:26 Svara

    Hej Annika!

    Jag undrar om huvudvärken, som du beskriver är något som går. Jag hade det häromdagen och inget annat och min man en annan dag. Hoppas du kom iväg till frissan och fick håret fixat. Har också varit hosa frissan igår, skönt att klippa det. Behövdes, har nyligen lagt i färg själv. Hittade ett märke som var lättjobbat och nöjd blev jag också. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna