VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inspirerande och roligt….

Hej finisar,

Nu är jag hemma efter första riktiga dagen på nya jobbet. Upprymd, inspirerad, förväntansfull och taggad. Ja så kan man beskriva hur jag känner just nu. Vi är ett härligt gäng tjejer som jobbar mot samma mål, nämligen att få nöjda kunder. Ni som följer mig vet ju att jag älskar service ut i fingerspetsarna och älskar när kunder är nöjd och deras aktivitet har levt upp till deras förväntningar. Ett gäng tjejer som är prestigelösa och har släppt in mig i gruppen med öppna armar ( jag hoppas det är så i alla fall, känns så )

Det som är väldigt aktuellt just nu är årets julfest, en av de heligaste festligheterna på en arbetsplats och vi har en massa olika alternativ.

Mr-French-julbord-4501

En annan aktivitet som ligger i piplinen och som blev klar igår är Sveriges play-off match mot Portugal i VM – kvalet den 19 november

Svenska-fans

Är ni nyfikna på att veta mer kan ni kontakta mig på annika@bsc.se.

Förövrigt återstår nu dryg ett dygn där ni kan tävla om två biljetter till Rosa – Bandet galan inkl övernattning på hotell. Klicka in och tävla HÄR, det är busenkelt.

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna