VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nytt jobb…..

Hej finisar,

Min hjärna är sprängfylld med en massa ny information……idag var nämligen första dagen på mitt nya spännande jobb. Business Service Club, jag där kommer ni hitta mig två dagar i veckan framöver. Business Service Club syr ihop konferens och event upplevelser och har 25 års erfarenhet på nacken.
Ja som ni förstår kommer det blir jätte kul. Så sitter du på någon företag och vill ha det där lilla extra för ditt kund eller personal event är det bara att du kontaktar mig på annika@bsc.se. HÄR kan ni se ett axplock av vad vi kan erbjuda eller så skräddarsyr vi något speciellt just för er. Nu längtar jag tills jag känner mig riktigt varm i kläderna och är igång :)

575504_355256711177047_1260044305_n

Och ett eget rum har jag fått :) kul, jag som inte haft ett eget kontor utanför hemmet på 17 år, och en massa härliga nya arbetskamrater. Några av dom känner jag lite sedan tidigare när jag jobbade på Undici Restaurant & Bar och dom la lite events hos oss.

bsc

Ja jag ser fram emot en spännande höst med många nya utmaningar :)

Nu ska jag vila huvudet lite, i morgon väntar en trevlig After Work med mina nya kollegor och en massa kunder. Vilken start :)


Kommentarer


 1. Marlene 17 oktober, 2013 on 21:03 Svara

  Va kul! Grattis!

 2. Åsa 17 oktober, 2013 on 22:16 Svara

  Åh, låter ju jätteroligt! Spännande att testa nya marker – det kommer att gå finfint ska du se.
  Ballt med eget office och allt!
  : P

 3. Memories by Jenny 18 oktober, 2013 on 06:18 Svara

  Åhhhh vad spännande!!! Härligt med nytt jobb och nya utmaningar! Jag har också en hel del nya utmaningar framför mig nu, underbart med lite pirr i magen & skoj m arbetskompisar!!! Have a great afterwork:)

 4. DeMarkey - LiveYourDreams! 18 oktober, 2013 on 09:34 Svara

  Vad roligt jätte grattis till nya jobbet och hoppas du kommer att trivas enormt bra.
  kram och trevlig fredag

  • annikaduckmark 18 oktober, 2013 on 10:44 Svara

   Tack ja det ska bli riktigt kul.

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna