VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite nytt i garderoben….

Hej finisar,

Idag är det en spännande dag. Först frukost och pressvisning hos Röhnisch och sedan ska jag iväg på en kul sak som jag snart ska berätta mer om :)))))

Glömt visar er vad det kom i paketet från me&i i fredags…..hade ju tänkt fota lite kläder på Jusitn men helt plötsligt vägrade han den lilla rackaren. Ja ja ni får hålla tillgodo med dom såhär istället. Jag har ju tidigare haft en me&i tröja till Justin som han precis har vuxit ur. Den har varit superbra kvalitet och det ska nu bli kul att börja använda dom nya kläderna.

SAM_6305

Nya mjukisar som blir perfekta under overallen i vinter. Kolla in knäna på de högra…..förstärkning Jippi. Ja ni som följer mig kommer kanske ihåg hur många mjukisar jag konsumerade förra vintern. Vet inte hur Justin leker :)

SAM_6307

Och en liten tröja till mamma :) mjuk och skön, en sådan man kan bo i helt enkelt :)

SAM_6302

Vi hörs ikväll då ska jag berätta mer om vad som är på G……


Kommentarer


 1. Rebecca 17 oktober, 2013 on 09:58 Svara

  Jag älskar meandi! Älskar kvaliten och färgerna på kläderna. :) tröjan med flodhästen var en riktig favorit hos min mellangrabb, den va ett måste sa han. 😉

  • annikaduckmark 17 oktober, 2013 on 19:34 Svara

   Hej Rebecca,

   Ja visst är dom toppen. Kan också rekommendera deras svarta chinos för kvinna som är så snygga och bekväma. Min absoluta höst favo byxa :)

   Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna