VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tips på höstmat….

God morgon finisar,

Idag är Justins dagis stängt så jag sitter hemma och jobbar och vi ska såklart ha lite mys :) Hur duktiga är ni på att hitta på nya maträtter? jag är rätt usel faktiskt, i alla fall till vardags. Att laga är ju inte problemet, det är att hitta på mat till en hel vecka ( bruka veckohandla då jag inte gillar springa i butiken varje dag ) Är man som jag är det extra tacksamt när man får lite tips och inspiration utifrån. Arla köket har precis gett ut en ny bok med höstinspirerad mat och jag blev såklart glad som en lärka när denna fina stod på trappan en dag när jag kom hem.

SAM_6255

Ingredienserna var till en skördepasta, och en knäckig äpelpaj, mums

SAM_6259

Jag började med pastan och följde receptet noga, jag det får man ju lov att göra när det är nytt för en. Skivade fläsket och knaperstekte det.

SAM_6261

Nyttig broccoli och god ost….

SAM_6262

När pastan var nästan färdigkokad skulle alla grönsaker i, smidigt.

SAM_6264

På med fläsket och såsen, voila en härlig skördepasta är klar att serveras och var omtyckt av familjen :)

SAM_6271

Att det sedan bjöds på smarrig knäckig äppelpaj med vaniljkräm efteråt gjorde ju att jag blev väldigt poppis, tack för det Arla :)

SAM_6274

Vilken är din favoriträtt ????
Ha en fin höstdag :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna