VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Modevisning för Thalia

God kväll,

Ja det är nästan god natt faktiskt för min del……ikväll SKA jag komma i säng i tid :) Kvällen har jag tillbringat i flådiga Djursholm där det ikväll var dags för en årlig modevisning till förmån för Rädda Barnen. Jag har varit med ett flertal gånger och Göran och hans Thalia som jag ikväll visade kläder för har varit med i hela 31 år. Det är alltid kul att visa Thalias kreationer, som är fantastiska. Göra designar inte bara underbara klänningar och dräkter utan även tillhörande smycken och skor :)

thalia3

Det var en massa olika butiker med och Marie och jag visade för Tahalia….

thaila6

Den här var en av mina favoriter ikväll.

thaila4

thaila1

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen. I morgon väntar en lång och spännande dag :) hoppas vi ses då.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna