VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mina bröst….

Hej finisar,

Tidig måndagsmorgon och jag har smugit upp före alla andra. Det är dags för mammografi…. Inget jag direkt ser fram emot MEN vilken tur att det finns. Det är inte utan att jag känner en viss oro, varför skulle jag klara mig från bröstcancer när det drabbar 1 av 3??? Ja den frågan ställer jag mig ofta. Nu håller jag tummarna att allt går bra.

20131014-072028.jpg

20131014-072100.jpg
Ha en fin dag…..

20131014-072138.jpg


Kommentarer


  1. MB 14 oktober, 2013 on 13:43 Svara

    Hej Annika!
    Tack för en bra blogg, blev så glad när jag upptäckte för några veckor sedan att du skrev en blogg och använde Instagram. Rolig att följa dig!
    Håller verkligen tummarna för dig och alla andra kvinnor att du får positiva svar efter idag. Jag har inte börjat gjort mammografi ännu och ställer mig frågan OFTA varför jag skulle klara mig precis som du! Min mans mamma lever med bröst och levercancer och ja det är så sorgligt! ”FUCK CANCER”
    Nu till något roligare. Jag har alltid tyckt du är så vacker och jag undrar innerligt hur du gör med ditt hår. Färgar du det, vet du i så fall vad färgen heter eller slingar du i någon speciell färg som du kan dela med dig? Skulle så gärna vilja veta. Jag är också blond och letar så efter en nyans som liknar din.

    Tack på förhand och återigen lycka till idag!

    Kramar från Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna