VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Idol slutade i tårar…..

Hej finisar,

Vilken mysig kväll Ella och jag hade igår. Så sällan vi gör något själva, det är ju faktiskt viktigt ibland. Justin och Mattias hade killkväll här hemma vilken J tyckte var toppen. Tv-spel, popcorn, coca-cola och fotbollsmatch….. skönt alla var nöjda. Ella och jag fick super duper platser, till vänster om juryn precis vid den lilla scenen.

SAM_6278

SAM_6277

Det är spännande att se en TV produktion på nära håll och jag stötte på min fina vän Therese som jobbar med Idol.

idol1

SAM_6284

Juryn var på plats och det var kul att se artisterna live :)

SAM_6282

Gabriell och Jens var mina favoriter för kvällen och jag trodde faktiskt att Erik skulle åka ut. Det var många inklusive juryn som blev väldigt förvånade när George åkte ut. Vi satt bredvid en liten kille som hade George som sin stora idol och han blev helt förkrossad när han åkte ut. Han stod och väntade efteråt på att få ett kort med honom medan tårarna strömmade nedför hans kinder. Så hjärtskärande och ni kan ju tänka er hur det gick för mig som är så känslig vid sådana tillfällen……hm, jo då det kom en lite tår på mig också………

idol

Tack fina Ella för en mysig kväll ihop. Idag väntar sol och en dag i trädgården, nu ska det sista fixas inför vintern….

SAM_6289


Kommentarer


 1. Åsa 12 oktober, 2013 on 09:55 Svara

  OJ! Åkte George ut??!
  Jag såg inte ”Idol” igår, men aldrig trodde jag väl att det skulle bli han som skulle åka ur..
  :/
  Vilken fin kväll ni fick!

  //
  Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna