VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Missa inte stans största träff….

Hej,

Ville bara slänga in ett litet tips till dig som bor i Stockholm eller är här på måndag 14/10. Då är det nämligen dags för stans största me&i träff och idag är sista dagen att anmäla sig. Det bjuds på fika och ni får träffa representanter från me&i. Det finns även möjlighet för dig som vill blir säljare på me&i att få veta mer om det. Jag har själv några plagg från me&i och några till Justin. Mina chinos därifrån är höstens favorit, så mjuka och sköna och sitter riktigt snyggt. Klicka in HÄR och läs mer om hur ni anmäler er, have fun!!!!!

700x160_Winterviken

20130918-092422.jpg

Nu är det 10 timmar kvar att tävla om ett par sådanhär underbara pjamas shorts. Så passa på HÄR och nu!!!!!

SAM_4680-610x913

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna