VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Visning och tävling!

Hej finisar,

Hoppas ni alla har sovit gott, jag har sovit som en stock faktiskt. Skönt!!!!

Idag väntar lunchmodevisning för mig på Operaterassen :) ska vara där redan kl 10 för hår och make så det blir raka vägen dit efter lämning på dagis. Jag visade kläder för samma butik för några veckor sedan och då såg det ut såhär :) Häng med på instagram så får ni se vad jag ska visa idag :) @aduckmark

IMG_6709

Ni missar väl inte tävlingen jag har här på bloggen just nu. Ett par superfina pjamas shorts kan bli dina. Klicka in HÄR.

Puss & Kram


Kommentarer


  1. ♥ Sojka ♥ 8 oktober, 2013 on 12:11 Svara

    Är det du på bilden?? :) Hoottie! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna