VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Frossa i mässor i helgen…

Hej!!!

Jag älskar min och son och min man men visst är det härligt att få hemmet helt för sig själv ibland. Igår och idag är sådana dagar. Ja igår var ju helt klart lite hektiskt så jag ligger inte precis på sofflocket för att jag har egentid. Nej det var en lång dag fylld av mässor och en trevlig bloggmiddag. Jag får nog helt enkelt dela upp det för er annars kommer ni inte orka läsa ända till slutet.

Så vi börjar med årets upplaga av UnderBARA BARN. Vi var ett 70 tal bloggare som var inbjudna på VIP frukost och fick komma in på mässan en liten stund innan. En riktigt lyx kan jag säga då kön senare ringlade sig lång genom hela mässan.

ub

SAM_6097

Första stoppen blev hos Björn och Karolina och deras BCWW. Justin har lite kläder från dom som han bara älskar, och dessutom är dom så praktiska.

SAM_6074

Björns supertrevliga fru Karolina är med och fixar i montern. Dom hade minst sagt fullt upp hela dagen då barnen med Björns hjälp fick bygga sin egna verktygslåda. Ja det hade ju Justin älskat :)

SAM_6069

SAM_6072

Jag upplevde att det var lite mindre utställare på mässan i år men desto mer utrymme för barnaktiviteter och det är ju positivt. Det ska ju vara en mässa som tilltalar både barn och oss föräldrar. Dock ett litet minus att det var övervägande utställare som vänder sig till de mindre barnen och det var det fler i mitt sällskap som tyckte. Men det där är ju såklart min smak och jag ser på det utifrån mina egna behov.

Några som hade fullt upp att göra hela dagen var Loppi, där ringlade sig kön lång för att hämta ut den populära Loppipåsen. Söta Lotta här i deras härliga personalkläder.

SAM_6075

SAM_6076

SAM_6079

Ja det finns ju en mängd roliga saker att kika på, jag fastnade för dessa Kids Zoo som jag själv smakade och som jag tror att Justin också kommer gilla. Ett enkelt sätt för barn att få i sig vitaminer när dom ser ut som godis :) jag valde fiskar med Fiskolja, omega 3 som smakar jordgubbe/banan. Det ska blir kul att höra vad J säger när han smakar. Det finns även Multi-vitamin, Vitamin C + Zink, Kalt + D-vitamin.

SAM_6082

SAM_6080

Kikade också in hos mina vänner på me&I där det var full fart med försäljningen

me&i

Är man en stressad småbarnsförälder kan man här få hjälp med hela barnkalaset. Skojiga och busiga kalas för barn med kreativa och roliga lekar. Systrarnas Kalasteam

SAM_6086

SAM_6087

startkalaspaket(1)

Vi tog sedan en liten paus från alla mammor och barnvagnar och gick över till Hem & Villa mässan. Här var det definitivt Leila Lindholms monter som regerade. Hon var varit väldigt aktiv på sociala medier innan och visar uppbygganden av montern etc och det ger resultat för här var alla….. och så mycket fint att titta på. En duktig tjej helt enkelt :)

SAM_6098

SAM_6099

SAM_6103

Det är även chokladmässa och Prat PR arrangerade en trevlig lunch tillsammans med Föreningen årets konditor och Arla. En trevlig föreläsning och kaffée/bakkulturen i Sverige och övriga världen. Årets konditor utsågs under dagen och vi fick möjlighet att testa tårtorna innan. Alla vid mitt bord gissade rätt och det var tillslut Partik Fredrikssom från Göteborg som segrade med en tårta av vanilj/havtorn. mums, mums!!!!  På lunchen stötte jag på duktiga bakverksbloggarna  Bli min Jäst och Sockerrus.

Lisa är just nu en av 12 deltagare i Kanla 5 Dessertmästarna

SAM_6118

SAM_6110

Mums mums. Ja mycket kul att ses ute på Älvsjö mässan denna helg. Vädret är ju si sådär så det är perfekt mässväder. Själv ska jag hasa mig ut i trädgården nu en sväng.
Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna