VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oväntad frukost!!!!!!

Hej finisar,

Morgonen gick verkligen i frukostens tecken, det började med familjefrukost på dagis med alla barn och föräldrar. Väldigt trevligt och återkommande en gång/termin. Efter det åkte jag in till stan för att möta upp Johanna på ByEngberg och leverera nya Ocky mössor. Hon säljer mössor som rinnande vatten :) kul för oss båda…..
Johanna var påväg på ett frukost/bloggevent anordnat av Estelle & Thild tillsammans med Salong You så jag blev medbjuden på det.
You  där Estelle och Thild produkter finns drivs av duktiga frisören och numera bloggaren Steve Terry. Här lyssnade vi på Estelle & Thilds grundare Pernilla berättar om deras nya serie Super Bioactive

SAM_6043

Företaget grundades 2007 av Pernilla Rönnberg. Företagsnamnet kommer från Pernillas döttrar Estelle och Mathilde som också gav henne inspiration att utveckla nästa generation hudvård. Här är Johanna från Estelle & Thild, Steve och Pernilla.

estelle

Deras nya serie Super Bioactive är en anti-age serie ( passar ju mig perfekt ) som baseras på den marina mikroalgen. High tech möter ekologiskt i fem unika produkter.

SAM_6060

Jag har ju provat några ekologiska alternativ det senaste och det ska bli kul att testa även dessa. Förutom att produkterna verka bra från vad jag hört av andra så är även förpackningarna och hemsidan i mina ögon väldigt tilltalande.

SAM_6065

När jag väl kom hem kom ett trevligt bud som jag blev jätteglad för. Inte bara för att det var kanelbullar som jag älskar utan för att jag blev uppmärksammad för att jag skänkte Ocky mössor till
Ronald McDonald Hus. Det känns extra kul när man får lite cred för det man gör :) Tack Bonjour

SAM_6052

SAM_6055

SAM_6057

Mums mums, ikväll ska jag ta med min granne till Fotografiska där Modefotografen Paolo Roversi har utställning.

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna