VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oriflame bjöd på lyxig kväll….

Hej finisar,

Idag är J frisk igen, så härligt och jag kan hugga i med allt jobb som kommit lite efter :) Solen skiner, minusgrader och ikväll väntar mingel och födelsedagsfirande. Ja det kan väl helt enkelt bara bli en bra dag.

Igår kväll fick jag smita iväg en stund på ett lyxig stund helt för mig själv. Underbart när man varit instängd med en liten sjukling i två dagar. Ni vet få piffa till sig lite och ta på sig något annat är mjukiskläder.
Tillställningen gick av stapeln på Ett Hem. Jag har tidigare hört talats om detta lilla lyxiga botuiq hotell som är något utöver det vanliga med sin charmiga hemma hos känsla och här finns endast 12 individuellt inredda rum. Oriflame hade verkligen valt ett perfekt ställe för detta exklusiva och personliga eventet.

SAM_5873

 Det bjöds på goda snittar och bubbel och fint utplacerat i den hemtrevliga miljön hittade man Oriflames produkter.

SAM_5844

SAM_5777

SAM_5782

SAM_5829

Oriflame grundades i Sverige 1967 och har idag försäljning i över 60 länder. Oriflame har över 900
skönhetsprodukter och kommer med över 400 nya produkter varje år. Nu satsar man stort på sin nya webbshop och har genom åren samarbetat med en rad vackra kända kvinnor så som Demi Moore och Malin Åkerman. Dom har även en rad olika dofter som det igår fanns möjlighet att dofta på.

SAM_5843

Jonas Wramell, Global Beauty Artistic Director på Oriflame fanns på plats igår och berättade om sitt arbete och om höstens trender som han visade på tre modeller.

SAM_5779

Det som gäller till hösten är:

Sotade ögon, och då kan man ta i ordentligt och gärna lite kattliknande. Det man dock ska tänka på är att vara sparsam med övrig make up så att det inte blir to much….

Det andra är mycket färg på läpparna och här är vi skandinaviska kvinnor ofta väldigt fega ( jag är en av dom ) men Jonas menade på att man måste våga prova och vänja sig. Ha det hemma lite då och då och till slut så känner man sig till freds med den nya spegelbilden. Ja varför inte jag ska testa :)

SAM_5813

Den sista är sammetslooken, ren och fräsch där man applicerar ett solpuder som en trea där man utgår från hårfästet jobbar ut mot kinden och sedan vidare mot kindbenet och hakan.

SAM_5824

Det bjöds även på en exklusiv spelning med Kaah som var väldigt uppskattad.

SAM_5847

Ja en mycket trevlig och avslappnad kväll och jag kan varmt rekommendera att kika in på Ett Hem om ni har vägarna förbi.

SAM_5787

SAM_5790

Goddiebagen som fick följa med hem innehöll lite nyheter, b.la. NYA Ecollagen
som är förstärkt med naturens egna underverk – växtstamceller. Dessa hör till växtens viktigaste celler
då de ger liv åt alla andra celler. Växtstamcellerna kan förnya sig i all oändlighet och nu är det bevisat att
de även kan boosta hudens naturliga kollagenproduktion.

SAM_5875

Dag och nattkräm samt ett serum. Parfym och deras mest sålda mascara som jag testat tidigare och som är riktigt bra. Värd att prova om du vill ha lång fina fransar.

SAM_5855

Ha nu en riktig bra dag, jag ska sätta igång och packa Ocky mössor för nu säljs det för fullt ute i butikerna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna