VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En avslappad kväll i spamiljö

Hej finisar,

Idag bjuds det på sol utanför fönstret och jag avnjuter en kaffe och tittar över alla bilder från gårdagens event på Sparadiset. Spa är aldrig fel i mina ögon så när Lina och Diana bjöd in till denna trevliga inställning var det inte svårt att tacka ja. Och vilket jobb dom gjort, 3 månaders förberedelser.

SAM_5625

Sparadiset finns både på Söder ( där vi var ) och på Östermalm och inom kort öppnar man ytterligare ett ställe i Stockholm. Två tjejer som hade en dröm och vågade satsa. Det har tagit några år att etablera sig men idag har dom fullt upp. Grattis!!!!

SAM_5637

Vi var ett 50 tal tjejer, det bjöds på bubbel, tapas och god choklad och frukt. Annelie och jag hade turen att vinna varsin härlig ansiktsbehandling med Voya som är en ekologisk serie med produkter gjorda på handplockade alger.

SAM_5626

Superskön var den kan jag intyga och tydligen var min hud super torr!!!!! jag som trodde att jag hade en normalhud men märkte stor skillnad efter behandlingen då huden fick en helt annan lyster.

60 min – VOYA – I den här behandlingen använder vi VOYAs ekologiska produkter för att med havets kraft återuppliva och ge lyster till din hud. Vi använder levande Laminaria alger som innehåller en ovanligt hög nivå av antioxidanter och mineraler som förbättrar smidigheten och elasticteten i huden och stimulerar cellförnyelsen. Behandlingen börjar med VOYAs välkomstritual. I behandlingen ingår rengöring, peeling, lång ansiktsmassage, mask samt Laminaria-behandling, samt serum, ögoncreme och dagcreme. I den här behandlingen får du  en lång lyxig skalpmassage. The Mermaids Facial är en riktig anti-ageing boost som passar alla åldrar och en fantastisk upplevelse.

SAM_5658

Som alltid när det är bloggevent så har allt fullt upp att blogga och instagrama….här har vi kin in action 🙂

SAM_5628

Det fanns ett gediget vinstbord uppdukat och en rad olika tävlingar man kunde delta i under kvällen. Jag hade faktiskt turen att vinna TVÅ av dom!!!!! och Kin hade turen att vinna den fina plattången från ghd.

SAM_5652
Ett presentkort på 1000 kr på TIMARCO så nu blir det nya underkläder.
Dessutom ett kit med underbara produkter från VOYA

SAM_5680

Ja jag tror alla var nöjd med kvällen, det fanns gott om tid att prata och få proffsiga råd från spa personalen på plats.

SAM_5639

Tack tjejer för en trevlig kväll….

SAM_5651

Tre härliga goodiebags väntade på oss vid utgången.

SAM_5654

Innehållandes allt detta från Röhnisch, Voya, Sparadiset, Birka, Åhléns, Vichy, Ccs heathcare, Ahlvar, Skonahem, Daisy, Klockargårdens, Rosaskrot, Aco, Md formulations, Timarco, Egofin, Nordicstyle

SAM_5675

Tusen tack tjejer det här gjorde ni bra 🙂

SAM_5667

Idag väntar middag hos svärmor i det fina vädret. Ni missar väl inte bloggtävlingen som pågår till i morgon kl 21.


Kommentarer


  1. lillal 21 september, 2013 on 10:50 Svara

    Vilket fint inlägg 🙂 Tusen tack för du kom, kanske lånar nån bild ifrån dig 😉 Ha en fin lörd, kram

    • annikaduckmark 21 september, 2013 on 11:14 Svara

      Tack snälla. Klart du får låna

  2. dianasdrommar 21 september, 2013 on 11:53 Svara

    Fint inlägg Annika och tusen tack för att du kom , ses på onsdag kram Diana

  3. Carolina 22 september, 2013 on 18:46 Svara

    Verkar som ett toppen-event, riktigt kul! Kram

  4. Therese 22 september, 2013 on 22:18 Svara

    TACK för din kommentar 🙂 Ja verkligen roligt att träffa dig! Vi fortsatte kvällen men det blev ganska tidigt ändå, vi hade ju shopping på agendan på lördagen 😉 Vilken lyx med en sådan behandling, ser helt underbart ut! Vi var också två trötta mammor kan jag lova – på lördagen! Tack detsamma! Kram Therese

  5. […] mer kan ni kika in hos dessa tjejer: Diana, Adara, Malena, Jessica, Jessica, Jenny, Jennie, Annika, Annelie, Kin, Jenny, Sarianne, Marlene, Therese . Vissa hade turen att vinna […]

  6. Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ 23 september, 2013 on 15:35 Svara

    Låter helt fantastiskt:)

  7. Malin - allt och lite annat 23 september, 2013 on 20:33 Svara

    Ja, visst var det ett underbart event! Så bra anordnat! Jag vann ju också en ansiktsbehandling fast med AHA-syra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna