VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Omtumlande dag…..

Hej finisar,

Idag är det en omtumlande dag…..jag har fått ett väldigt roligt besked i morse ( kan tyvärr inte berätta mer än så just nu ) taskigt eller hur!!!!! jo jag vet men var tvungen att ändå få skriva det :))))

kl 9 i morse styrde jag bilden mot Huddinge och Ronald McDonald Hus, ett hus fyllt av värme och färg. Här finns ingen steril sjukhusmiljö och här får familjerna till de drabbade barnen möjlighet att bo tillsammans för att kunna få någon form av vardag i allt kaos som dom går igenom. Vilken bra idé. Jag möttes av fina Diana som jag känner sedan hon jobbade på Operation Smile. Vi tog en kaffe ihop och hen berättade om deras verksamhet och jag lämnade över några 100 mössor som nu ska delas ut bland barnen. Jag undrar om jag hade klarat av att jobba på ett sådant här ställe. Jag skulle nog gråta hela tiden, kände bara när Diana berättade att tårarna nästan ville svämma över i ögonen.

SAM_5617

Det blev en lit rundvandring och allt är ordnat och mysigt. Familjerna har sitt egna rum, egna kylskåp och skafferi. Ibland lagar man gemensamma familjemiddagar.

SAM_5610

På det här träder trängs löv med olika privatpersoner och företag som skänkt 15.000 eller mer till organisationen.

SAM_5614

Jag det blev ett fint möte och jag har redan fått rapport från Diana att hon börjat dela ut mössor och att dom glatt tas emot. :))) det blir jag glad över.

SAM_5620

Ja idag blir det lite tvära kast för ikväll ska jag iväg på ett trevligt bloggevent tillsammans med Kin och en rad andra trevliga tjejer. Vi ska hålla till på Sparadiset på Söder. Det blir bubbel i dubbel bemärkelse och en massa annat skoj. B.la. såga jag att jag vunnit en lyxig ansiktsbehandling, hurra vilken perfekt sen födelsedagspresent :)))) tjejerna som ordnar det hela är Lina och Diana och jag vet att dom jobbat hårt för den här kvällen. Ja kanske kommer jag se ut såhär ikväll 🙂

VOYA-Seaweed3

Glöm inte tävlingen här på bloggen, ett presentkort på 500 kr står spel


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna