VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En mysig tävling i höstmörkret!!!!

Hej finisar,

Idag öser regnet ner utanför mitt fönster, men vad gör det när jag har skrivbordet fullt med saker att göra. Nästan lite mysigt faktiskt.

Och ER ska jag bjuda på en tävling i höstmörkret. Nu behöver man lite extra mys i vardagsrummet på kvällarna och jag tänkte därför att ni ska få tävla om ett presentkort på 500 kr på Jysk.

Detta hade jag själv valt att köpa för presentkortet

Pläd i pälsimitation
Matchande kuddar
ljuslyktor

Men den som vinner får såklart välja själv :)

36940

36939

13876

OBS!!!! tävlingen är avslutad.
Vilket år öppnades den första Jysk butiken och i vilket land?
Svaret lämnar du här i kommentarer tillsammans med en motivering till varför just du vill vinna det här för att göra din höst mysigare. Tävlingen pågår till söndag 22/9 kl 21.00

Själv skulle jag vilja fixa till det i vardagsrummet med lite bättre avlastning. Vet inte hur ni har det men jag tycker alltid att bra avlastningsytor fattas. I alla fall i vårt hem, så därför skulle en skänk passa perfekt. Att den dessutom heter ANNIKA borde ju betyda att den är toppen !!!!

10021Vid sidan om skulle jag placera den här fåtöljen tillsammans med en bra läslampa. En vrå där man kan njuta av en kaffe och en god bok eller tidning.

1002

Ja då är det bara att tävla, lycka till!!!!!!!


Kommentarer


 1. Kristin Nygren 19 september, 2013 on 11:13 Svara

  Svar: 1979 i Århus,Danmark!

  Jag vill vinna allt detta fina för både jag och sonen( och dessutom halva släkten också) fyller år under hösten. Det blir många kalas och då vore det exktra skoj att få lyxa till det med lite nya kuddar/plädar i vardagsrummet.

  Kram Kristin

 2. Tina Carlström 19 september, 2013 on 11:52 Svara

  1979 i Danmark öppnade Jysk sin första butik.
  Det vore super med detta presentkort då jag kan köpa lite nya saker till barnens rum. De har fått egna rum nu och därför behöver vi lite mysiga saker att inreda dem med.

  Hälsningar Tina

 3. Christina Frisberg 19 september, 2013 on 12:20 Svara

  Jysk öppnade sin första butik i Danmark i Århus, och året var 1979.
  de har så mycket fint, jag har flera av deras Ekmöbler faktiskt och är jättenöjd med dem, de hade kostat minst dubbelt så mycket på ”fina gatan” jag är en sådan som skryter om mina fynd inte om hur onödigt dyra de är. :) pläden och kuddarna ligger väldigt nära till hands om just jag vinner denna gång!!
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

 4. Sandriiiee - inte bara en mammablogg! 19 september, 2013 on 13:15 Svara

  ååh jag vill vara med! Hade verkligen behövt piffa upp de hemma inför hösten och vintern! och köpt goa saker till min älskade som på 3 månader 😀 hade blivit överlycklig! KRAM!

 5. Gunilla asada 19 september, 2013 on 13:28 Svara

  Jag skulle vilja vinna för att kunna bygga upp ett nytt hem till mig och min dotter

 6. Johanna Andersson 19 september, 2013 on 13:59 Svara

  1.1979 Århus Danmark
  2. Vi har nyligen flyttat till hus och försöker göra det så mysigt som möjligt. Vi har fokuserat på barnens rum och finna inredning dit. Det skulle vara superroligt att få unna sig själv något till nya huset. En myshörna med kuddar eller en fin pläd, en ny härlig större lampa eller bara unna sig nya sängkläder.

 7. Anna-Carin W 19 september, 2013 on 16:10 Svara

  I Århus, Danmark 1979.
  Om jag hade turen med mig så skulle jag köpa en saccosäck Blackwell till sonen. Den skulle han få mysa i och sitta och spela tv-spel när det är grått, kallt och trist ute :)

 8. Superquinnan 19 september, 2013 on 16:34 Svara

  År 1979 i Danmark Århus. Jag skulle ge presentkortet till min mamma som är nybliven pensionär!

 9. Marie 19 september, 2013 on 19:30 Svara

  I Århus Danmark 1979 ;), har jag turen med mig så skulle mina barnbarn få nån fin ljuslykta, filt o en mysig kudde o krypa under i höst mörkret!!

 10. Carola L 19 september, 2013 on 20:08 Svara

  Svar: 1979 i Danmark!

  Jag skulle köpa http://jysk.se/inredning/prydnadskuddar-dynor/prydnadskuddar/prydnadskudde-sanna-45x45cm-bla-monstrad och annat i den stilen till 14-åringen som vill göra om sitt rum!

 11. Ylva 19 september, 2013 on 20:10 Svara

  Den öppndes 1979 i Århus i Danmark.

  Å skulle jag vinna skulle jag köpa sängkläder till kommande bebisen och kanske något riktigt mjukt och gosigt till mamma också. :)

 12. 1979 i Århus Danmark.

  jag skulle vilja vinna detta då vi behöver köpa nya fräscha täcken och kuddar till sonen. Hans är så slitet så det snart inte går att tvätta längre.

  Hoppas på tur då han skulle älska nya sängkläder.

  Även tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/09/19/jysk-229/

 13. Annika 19 september, 2013 on 20:25 Svara

  1979 i Århus,Danmark!

  Det bästa jag vet är lurviga kuddar som är så otroligt mjuka <3

 14. Frida Bergner 19 september, 2013 on 21:08 Svara

  Jag är självklart med och tävlar

  1. Den första Jysk butiken öppnade 1979 i Århus Danmark.
  2. Jag skulle faktiskt med köpa pläden och kuddarna, fast i svart. Behöver verkligen nytt, då det jag har nu är ur-tvättat och slitet.

 15. Cissi J 19 september, 2013 on 21:20 Svara

  Hej
  1979 i Danmark. Skulle köpa lite nya sängkläder till mig o barnen. Behöver verkligen det börjar bli urtvättade o tråkiga.
  Kram Cissi

 16. Elin 19 september, 2013 on 21:53 Svara

  Århus, Danmark år 1979 öppnades det första Jysk. Lite filtar och kuddar skulle passa väldigt bra just nu när det börjar bli kallare. Jag hade gett presentkortet till min pappa som fyller år snart, vi har det nästan alltid småkallt i huset och det skulle underlätta om man hade något gosigt att vira in sig i.

 17. Malin 19 september, 2013 on 22:17 Svara

  Jag är absolut med! Den första butiken öppnades 1979 i Århus i Danmark. Jag skulle vilja vinna för att jag försöker samla på mig flytta hemifrån saker då jag inom en snar framtid ska flytta hemifrån. Det är dyrt att flytta till eget, speciellt när man går en lång utbildning på universitetet samtidigt. Så därför vill jag vinna, för att kunna köpa något som jag skulle uppskatta nu i min vardag hemma hos föräldrarna, men även något som jag senare kan ta med till mitt eget boende. Jag tänker ljuslyktor, plädar och fotoramar, det gör hösten mysig och personlig på ett sätt som fungerar i varje hem :)

 18. Emely 19 september, 2013 on 22:37 Svara

  Vilken härlig tävling!
  Rätt svar: 1979 i Århus, Danmark. Jag ska flytta till en egen lägenhet för första gången i mitt liv och önskar vinna det här presentkortet så att jag kan göra det extra mysigt då mina gäster kommer på besök. Ha det gott!

 19. Corina Måbring Cadbrand 19 september, 2013 on 23:19 Svara

  Hejsan! Vilken mysig hösttävling :)

  Svaret på frågan: första butiken öppnades år 1979 i Århus, Danmark

  Älskar Jysk, de har fantastiskt mycket mysigt och fint; både möbler och smått & gott!
  Hade antingen köpt någon av deras charmiga vita möbler med vita korgar till eller så hade jag satsar på mycket smått och mysigt till både familjens vardagsrum och till barnens rum- plädar, nya kuddfodral, lyktor som myser till i höstmörkret :)

  Håller tummar och tår!

 20. Sofia 19 september, 2013 on 23:37 Svara

  1. Den första butiken öppnades 1979 i Århus, Danmark.
  2. Jag skulle vinna då jag är student och det är svårt ekonomiskt att få ihop ett fint och mysigt studentboende med det lilla man får varje månad. Därför skulle ett presentkort på Jysk vara värt mycket så jag skulle kunna köpa lite fina och mysiga saker till mitt studentrum.

 21. chanette andersson 19 september, 2013 on 23:57 Svara

  svar: i min farmors födelseland…. Danmark 1979… (århus)

  jag skulle köpt massa saker tll mina söners rum. vi ska för
  första gången i vårat liv flytta till hus och då behöver man
  verkligen saker att piffa till med..

 22. ”Den 2 april 1979 öppnar världens första JYSK Sengetøjslager-butik i Århus, Danmark, där den finns kvar än idag.”

  Jag skulle vilja vinna för att vi, just nu, står mitt i renoveringen av sovrummet. Det är snart klart – tapetseringen påbörjas imorgon och sen är det bara golvet kvar. Jag älskar det!! :) MEN… ett stort MEN är följande: VI HAR INGEN INREDNING! Jag har hivat typ ALLT på tippen… in med nytt. Men vilket nya?
  Har spanat in ett och annat på jysk faktiskt, så detta presentkort vore ju underbart att vinna! Har en säng som är på väg, men resten saknas… och jag vill ha nytt täcke och nya kuddar. Jag vill ha en byrå, en större garderob (här förslagsvis en snygg, vit garderob från jysk!), och sen småpill som ljusstakar och sånt för att få den rätta stämningen där inne – sovrummet vill jag ju ha i en romantisk stil ! <3

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 23. Kristina K 20 september, 2013 on 07:53 Svara

  1) Svaret är 1979, Århus i Danmark
  2)

  Där asfalt slutar och grusväg tar vid,
  där har jag mitt hem – där finner jag frid.
  Huset står ensligt vid skog- och vid sjö,
  i en vacker och färgsprakande norrlandsmiljö.
  Mot stadens alla ljud råder härliga kontraster,
  höghus mot vacker timring – där tiden stått still,
  trafik och telefoner mot kaffepannans puttrande- och brasans knaster,
  finaste bebisen som jollrar förnöjsamt tätt intill.
  Bodde tidigare ”mitt i smeten” och kan väl tycka,
  att mitt eget hem och bo,
  numera leder – om inte bara till lycka,
  så även till underbar vardagsro.
  Men köp av hus och föräldrapenning på det,
  gör plånboken långt ifrån ”tjock och fet”.
  Ett presentkort från JYSK är varmt välkommet hem till oss,
  det vore så kul att få köpa något nytt till vårat hem – förstås!

 24. Jessica Sundberg 20 september, 2013 on 08:36 Svara

  1979 i Danmark.

  jag vill höstinreda huset med varma filtar, kuddar och ljus i massor. Älskar hösten och att få stanna inne och kura under filtarna med tända ljus, gott att dricka och trevliga vänner!

 25. Jessica Hellström 20 september, 2013 on 08:53 Svara
 26. Jonna 20 september, 2013 on 09:59 Svara

  Hej Annika,
  Jysk öppnade 1979 i Århus.
  Jag skulle överraska världens bästa mamma och säga att hon får välja vad hon vill på Jysk. Hon skulle bli så lycklig! Hon unnar sig aldrig något själv.

  Kram

 27. Marie 20 september, 2013 on 12:53 Svara

  Århus Danmark 1979, skulle jag vinna presnykortet skulle jag köpa en varmsovsäck o kudde o ge till nån stackars uteliggare som kommer o få det tufft under vinter!!!

 28. Erika 20 september, 2013 on 14:15 Svara

  Första butiken öppnades år 1979 i Århus i Danmark. Om jag hade vunnit presentkortet så hade det gått till en ordentlig kudde! Jag behöver verkligen en ny men i nuläget så finns inte pengarna till den utgiften. Fick diagnosen MS förra veckan och pengarna får gå till medicin så att jag blir av med skovet någon gång. En tuff sommar och jag hoppas verkligen att hösten blir bättre. En vinst hade gett mig stor guldkant!

 29. Nathalié - Nybliven mamma till Charlie 20 september, 2013 on 15:20 Svara

  1979 i Århus, Danmark.

  vi håller på med dotterns rum och vad vore mer perfekt än ett presentkort? jag vill så gärna köpa en fin vit skänk och jysk har ju flera som är så himla fina. denna är ju en favorit http://jysk.se/vardagsrum/skankar-vitrinskap/plus/skank-annika-vit

  hoppas 😀

 30. JoHaNNa - Alltid Tävlingar Igång 20 september, 2013 on 16:30 Svara

  Svar: 1979 i Århus, Danmark

  jag vill vinna så att jag kan uppdatera vårt tvrum lite. med nya höstiga kuddfodral, någon höstgardin, någon varm pläd och massa ljus. om jag vann så skulle verkligen vårt tvrum få sej en riktig höst makeover :)

 31. Kristina 20 september, 2013 on 16:45 Svara

  1979 Århus i Danmark.
  Jag skulle överraska min dotter och hennes sambo. Arbetslösa, short on cash, allt som är gratis är bra! Platsen finns…men något saknas. Dessutom är Jysk den enda möbelaffär som finns just i deras stad.

 32. Alva G 20 september, 2013 on 17:05 Svara

  Svar: I Århus i Danmark år 1979.

  Om jag skulle vinna så skulle jag köpa ett nytt påslakan och en mjuk och skön morgonrock.

 33. liselotte 20 september, 2013 on 19:42 Svara

  Är gärna med och tävlar. Svaret är 1979 i Århus. Vill vinna för att köpa lite hallförvaring för att få lite ordning och reda i hallen nu när vantar och mössor skall plockas fram, och så lite ljuslyktor så man får det mysigt i höstmörkret. Mvh Liselotte

 34. Linnea Sjöström 20 september, 2013 on 19:43 Svara

  Jysk är en underbar butik :)! jag är med.
  Jysk öppnade sin första butik i Danmark i Århus, och året var 1979.

  Motivering:
  Jag har mått psykiskt dåligt under en ganska lång tid.
  Under den här tiden har jag alltid kännt mej stressad och mitt självförtroende och min självkänsla sjönk totalt. Jag gjorde allt för att andra skulle få det så bra och må så bra som möjligt. Men värdesatte inte mej själv. Detta presentkort skulle jag kunna använda till att visa uppskattning till mej själv. Köpa något fint som jag skulle känna att jag är värd.

 35. Therese 20 september, 2013 on 21:03 Svara

  Åh, en perfekt tävling för mig! Jysk öppnade första gången i Århus, Danmark 1979.

  Motivering: Jag vill vinna för att jag skulle vilja göra det mysigt i mitt rum. Jag har precis blivit lämnad av min expojkvän och känner mig ensam hela tiden. Med lite mysiga kuddar, värmeljus eller liknande skulle det kännas bättre, kunna göra det mysigt för mig själv. Det skulle jag kunna unna mig en höst som denna.

  Tack för en fin tävling!

 36. lisette 20 september, 2013 on 22:09 Svara

  jysk öppnade 1979 i århus danmark.
  jag vet inte vad jag hade köpt, vi köpte nytt hus idag och jag har inte hunnit fundera på vad vi behöver än. kanske någon smart förvaring för hallen? men presentkortet hade verkligen kommit till sin fulla rätt hos oss! =) jag hade ju gott och botaniserat i lugn och ro ivarjefall. lämnat ungarna till gubben och bara gått och kikat för mig själv. riktig qualitytime! =)

  håller tummarna hårt 😀

 37. Genta 20 september, 2013 on 22:36 Svara

  Jag är självklart med & det som är så kul är att tävlingen avslutas dagen innan jag fyller år!
  Får verkligen hoppas på nu och jag har inte varit med på tävlingar på riktigt länge, så håller tummarna. :)
  Svar: Jysk öppnades första gången i Århus, Danmark år 1979.
  Motivering: Just nu ser mitt rum inte alls mysigt ut, det fattas något.. ljus, pläd, kudden osv. Vinsten hade verkligen räddat hösten och allt det mysiga. Jag har inte haft råd alls så har inte kunnat fixat mitt rum i dessa 2-3 år vilket är supertråkigt. Att få rummet nästan likadant varje år är inte alls kul. Jag hoppas verkligen att jag vinner detta för detta är något … jag verkligen vill! KRAM!

 38. Pam 21 september, 2013 on 01:30 Svara

  Svar: 1979 i Århus, Danmark!
  Jag skulle så otroligt gärna vilja (och behöva) vinna. Jag har precis flyttat ihop med min pojkvän i hans lägenhet, jag flyttade hemifrån i samband med detta och hade därför inte så mycket möbler och prylar med mig till vårt gemensamma hem. Därför vore det så kul att få vinna detta toppen pris och köpa lite inredning till vårt hem och bryta av hans maskulina, minimalistiska inredning med gosiga plädar, ljuslyktor och vackra påslakan.

  KRAM Pam

 39. Mirjam 21 september, 2013 on 09:56 Svara

  Jag är gärna med och tävlar! :)
  Jysk öppnade sin första butik år 1979 i Århus i Danmark.
  Jag skulle vilja vinna denna tävling eftersom min mamma snart fyller år och hon är väldigt intresserad av inredning! Det vore verkligen roligt att kunna ge bort detta presentkortet till henne, jag är helt säker på att hon skulle uppskatta det då hon ofta handlar på Jysk.

  Ha det bra!

 40. lillal 21 september, 2013 on 10:53 Svara

  JYSK öppnades 1979 i Danmark i Århus.

  Å jag har lagt ner all min energi på jobb, familj och vårt SPA event på senaste tiden, så hemmet har verkligen fått hamnat i skymundan och ser hemskt ut…. Nåt nytt upppiffande skulle verkligen behövas inför den stundande hösten. Håller tummarna!

  Stor kram!

 41. lillal 21 september, 2013 on 10:54 Svara

  Jag skulle nog välja en mysig pläd och ljuslyktor för en massa mysiga hemmakvällar i höst mörkret när regnet öser ner utanför fönstret 😉

 42. dianasdrommar 21 september, 2013 on 11:45 Svara

  Klart jag måste vara med och tävla:
  Jysk öppnade sin första butik i Danmark i Århus, och året var 1979.

  Jag skulle nog mysa till det med lite nya lyktor och en pläd till nya soffan och lite fina julpynt som jag såg på pressvisningen :) kram Diana

 43. Jenni 21 september, 2013 on 13:02 Svara

  1979 i Danmark. Jag skulle vilja vinna detta till min mamma som är helt tokig i inredning. Eftersom jag bor hemma så har jag ingen användning för detta, men det skulle lilla mamma ha! (jag är 14)

 44. Sofia 21 september, 2013 on 14:28 Svara

  Den öppnades år 1979 i Århus, Danmark.

  Min motivering är helt enkelt att jag snart ska flytta till min första lägenhet & det skulle verkligen vara perfekt med ny inredning. Jysk har väldigt fina saker som alltid behövs!

  Tack på förhand :)

 45. Malin 21 september, 2013 on 14:48 Svara

  Vilken underbar tävling! :)
  Jysk öppnade sin första butik i Danmark i Århus år 1979.

  Skulle vara så kul och få inreda med nya soffkuddar,
  fina lyktor och en mysig, varm pläd.
  Det hade verkligen lyst upp i höstmörkret. :)
  Hoppas på tur.

 46. denlyckligatjejen 21 september, 2013 on 17:52 Svara

  svar: 1979 i Århus,Danmark.
  Jag skulle vilja vinna eftersom vi håller precis på att möblera om här hemma med lite nya prylar, det här skulle sitta finfint..!

 47. Annelie 21 september, 2013 on 19:41 Svara

  Svaret: År 1979 i Åhus i Danmark.

  Jag skulle vilja vinna och sen ge bort presentkortet till min underbara storasyster som precis ha köpt hus med sin man.
  För då skulle de kunna köpa en massa fina saker och inreda precis som de vill.

 48. Spacegirl 21 september, 2013 on 22:29 Svara

  Svar: år 1979 i Århus, Danmark

  Jag vill vinna därför att jag vill göra mitt hem än mer mysigt & inbjudande i höst.

 49. Kim 21 september, 2013 on 22:52 Svara

  Danmark är landet och året är 1979.

  Vi bor på liten yta och här är verkligen tajt. Förvaring är A och O och hallen ser ut som ett sjöslag med skor, väskor, och skaloveraller överallt. Allt annat än välkomnande kan jag säga. Så för presentkortet hade jag satsat på nåt slags förvaringssystem i hallen så man slipper bli irriterad varenda gång man sätter foten innanför dörren.

 50. charlotta hellström 22 september, 2013 on 08:30 Svara

  Hej, här kommer svar och motivering.

  1. 1979 i Århus Danmark
  2. Efter att ha läst tidigare kommentarer känner jag mig ganska chanslös, de flesta har väldigt bra och fina själ. Men det bor en liten tävlings djävul i mig så jag måste ju prova. Jo jag vill vinna för att hösten är min älsklingstid, aldrig är det väl så roligt att föra fint hemma som just nu. Mycket finns att hämta billigt i skog och mark, vackra kottar, stenar och grenar och mycket kan man fynda på loppis. Men det finns några saker jag länge önskat mig från Jysk den otroligt snygga vita pläden i pälsimitation som du har på din önskelista också och så några ljuslyktor som jag föll pladask för. Men varför just jag, jo kanske för hela mitt liv är en secondhand…..ja inte barnen de 5 är mina egna och har alltid varit, men gubben var lätt begagnad när vi träffades, huset är en 80 taler och bilen är mer än secondhand. Soffan är en bortskänkes och hunden likaså, så det vore så väldans kul att få handla själv.

  Ps jag älskar mina secondhand/ärvda/fådda saker.

  Med vänlig hälsning
  Lotta

 51. Sarianne 22 september, 2013 on 09:35 Svara

  Svar: 1979 i Århus, Danmark.
  För mig handlar hösten om mys, kura i soffan med en riktigt mysig filt och ljuslyktor som står tända lite överallt och ingenstans runt om i hemmet. En stor kopp te, tv i soffan med dem jag gillar allra mest. Hösten är rätt mysig när man tänker utifrån det, fastnade liksom dig för pläden i pälsimitation, underbar för höstmyset.

 52. Isabel P 22 september, 2013 on 11:24 Svara

  Svar: år 1979 i Århus, Danmark

  Motivering:
  Hösten är min absoluta favorittid, tänk att lite tända ljus, regn som smattrar mot fönsterrutan, en mysig pläd, en kopp choklad och vackra färger i höstens färger kan ge en sån stark, välbefinnande känsla.

  Vi har precis flyttat in i vår första lägenhet vi köpt nu i september, det är bara välja och vraka mellan sakerna på inköpslistan.
  Skulle så gärna vilja köpa ett matbord vi spanat in på Jysk med matchande bordlöpare och faktiskt de ljuslyktorna du la upp för en hög mysfaktorn framför alla våra middagar tillsammans i höst med levande ljus <3

 53. Birgitta HalvarsDahlberg 22 september, 2013 on 11:27 Svara

  Hjälp jag vill gärna vinna detta…för att lysa upp min tillvaro lite.sjukskriven igen en månad..sköt en alla hälsning Birgitta

 54. Birgitta HalvarsDahlberg 22 september, 2013 on 11:28 Svara

  Oj jag glömde det var år 1979 i Danmark som Jysk startade hälsning birgitta

 55. Josefine 22 september, 2013 on 14:11 Svara

  Jag är med och tävlar!
  Rätt svar är att den första JYSK-affären öppnade år 1979 i Danmark. :)
  Jag skulle vilja vinna då mitt rum just nu känns väldigt kalt och tråkigt. Jag är nöjd med det i helhet då det är väldigt ljust med lite ”vintage-känsla”, men det är detajlerna som saknas. Nu till hösten är det ju väldigt bra med ett ljust rum då vardagen i sig kan vara lite mörk, samt att det så klart blir mörkare och mörkare utomhus. Hos JYSK så skulle jag kunna plocka åt mig massor med fina dekorationer för 500 kronor!
  Tillexempel en skön filt nu till den kalla hösten: http://jysk.se/inredning/pladar/plad-gena-palsimitation-130x170cm-vit
  Matchat med fina kuddar som dekoration: http://jysk.se/inredning/prydnadskuddar-dynor/prydnadskuddar/prydnadskudde-gena-45x45cm-palsimit
  http://jysk.se/inredning/prydnadskuddar-dynor/prydnadskuddar/prydnadskudde-salla-45x45cm-rosa
  http://jysk.se/inredning/prydnadskuddar-dynor/prydnadskuddar/prydnadskudde-cindy-50x50x65cm-natur
  Kanske behöver även golvet värma sig lite med en fin matta: http://jysk.se/inredning/mattor/matta-birk-o70cm-natur
  http://jysk.se/inredning/skinn/lammskinn-winnie-50x80cm-vit
  Såklart behövs det mängder av levande ljus såhär till hösten: http://jysk.se/inredning/dekoration/ljusstakar/ljusstake-karelia-h52cm-5-armad
  http://jysk.se/inredning/dekoration/lyktor/lanterna-nelde-h20cm-metall-osort
  Och som pricken över i:t, mängder av fina konstgjorda blommor som dekoration på i stort sett vad som helst: http://jysk.se/inredning/dekoration/vaser-och-blommor/konstgjord-blomma-ranunkel-h30cm-osort

 56. Marie Lyander 22 september, 2013 on 15:00 Svara

  Hej!
  1979 i Århus, Danmark, startades den första Jysk butiken, som för övrigt
  fortfarande är igång…

  Vi bor i en lägenhet som är otroligt nedsliten, och har nu fått möjlighet
  att börja med renoveringen av tonårsdotterns rum.. Hon har varit otroligt
  förstående och bitit ihop, trots rummets dåliga skick. Och därför känns
  det självklart att hon är den som skall få ”höstmysa” lite xtra..
  En Ljuskedja JEWEL, Pläd GENA pälsimitation, Prydnadskudde GENA
  Påslakanset BLANCA Night Dreams, och så någon mysig ljuslykta…
  Så tror jag nog att dotterns ögon lyser upp, och glittrar lite xtra
  när hon kommer hem, och får se hur fint hennes rum blivit!
  Ha det så gott/ Marie i Visby

 57. Matilda 22 september, 2013 on 15:38 Svara

  Hej! Tävlar gärna :)
  Svar: 1979 i Danmark.

  I november flyttar vi äntligen till en jättefin lägenhet på markplan och då skulle det vara toppen med ett litet inredningsbidrag hos Jysk! Tycker att de har så mycket fint, men när man har småbarn blir det ofta bara det mest nödvändiga till hemmet som köps. Det skulle vara roligt att unna sig det där lilla extra.

  Kram Matilda

 58. Paola 22 september, 2013 on 19:57 Svara

  Svar: 1979 i Århus, Danmark

  Efter en större operation och inför stundande höstmörker skulle jag vilja köpa en massa gosiga filtar och kuddar och bädda ner mig i soffan och äta choklad. Det skulle göra mig :)

 59. Anna Lundkvist 22 september, 2013 on 20:03 Svara

  1. 1979 i Danmark

  2. Jag är verkligen INTE en hösttjej. Saknar redan sommaren och behöver därför piggas upp med lite nya fräscha textilier, ljus och annat höstfint för att inte helt deppa ihop.

 60. Heidi Larsson 22 september, 2013 on 20:35 Svara

  Åh! En halvtimme kvar innan tävlingen avslutas! Jag hoppas jag hinner! :) Äldsta bonusbarnet flyttade nyss hemifrån och vi tapetserar och gör fint. Där ska bli ett gästrum/sällskapsrum. Och så hittade vi den bästa och finaste tevebänken – ANNIKA! 😉 På Jysk såklart! 😉 Nu finns det visst både garderob och byråer i samma serie – och det skulle vara helt underbart att få lite starthjälp till något av det! Håller verkligen tummarna!

  Svar: 1979

 61. pysseliten (Eva ) 22 september, 2013 on 21:12 Svara

  1 rätt svar är DAMNARK åRHUS OCH ÅRET 1979
  2 EFTERSOM JAG SÄDIGT FÖRNYAR HEMMA SÅ SKULLE DETTA VARA TOPPEN att vinna då Jysk har så mycket fint som jag gillar och man får massor för pengarna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna